Μαρινάκης για την αλαζονεία υπουργών: «Είμαστε προσωρινοί άπαντες από αυτές τις θέσεις»

Μαρινάκης για την αλαζονεία υπουργών: «Είμαστε προσωρινοί άπαντες από αυτές τις θέσεις»
EUROKINISSI

Θέση για τις απόψεις που υπάρχουν και εντός της γαλάζιας κοινοβουλευτικής ομάδας, περί πρακτικών αλαζονείας από κυβερνητικά στελέχη πήρε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, με αφορμή τις δηλώσεις του βουλευτή της ΝΔ Δημήτρη Μαρκόπουλου (8/10) στα «Παραπολιτικά», όπου άφησε σαφέστατες αιχμές, λέγοντας ότι «δεν μπορεί ο καθένας επειδή παίρνει έναν υπουργικό θώκο να νομίζει ότι έχει κατακτήσει το Έβερεστ».

Συγκεκριμένα σε σχετική ερώτηση του documentonews στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών ο Παύλος Μαρινάκης είπε ότι «κάνουμε κάθε προσπάθεια για να μην υπάρχει κανένα τέτοιο ψήγμα, τέτοιων στοιχείων και είναι πάρα πολύ σημαντικό να το επισημαίνουμε και να το τονίζουμε, όπως έκανε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας. Η κυβέρνηση στη μεγάλη εικόνα και στην καθημερινή συμπεριφορά των υπουργών, των υφυπουργών δείχνει το ακριβώς αντίθετο. Αλλά όπως έχει πει και πάρα πολλές φορές και ο ομιλών, εκπροσωπώντας ένα σύνολο από το οποίο δεν εξαιρείται κανείς, όλοι αξιολογούμαστε καθημερινά και εάν το έργο και το αποτέλεσμα ενός κυβερνητικού στελέχους θέλει χρόνο για να αποτυπωθεί, είναι λογικό, οι ατομικές συμπεριφορές είναι δεδομένο ότι ειδικά όταν ενοχλούν τον κόσμο, κρίνονται και πολλές φορές και μεμονωμένα».

Παράλληλα, πρόσθεσε ότι «επαναλαμβάνω κάτι που σας έχω πει πολλές φορές, είμαστε προσωρινοί άπαντες από αυτές τις θέσεις και πρέπει να το έχουμε πάντοτε αυτό στο μυαλό μας».

Οι συγκεκριμένες δηλώσεις γίνονται σε μία συγκυρία, όπου η εσωστρέφεια στη γαλάζια παράταξη και στην κοινοβουλευτική ομάδα φουντώνει, ενώ η ρήξη των Καραμανλή-Σαμαρά με τον Κυριάκο Μητσοτάκη παίρνει οριακά χαρακτηριστικά για την μακροπρόθεσμη συνοχή του κυβερνώντος κόμματος.

Διαβάστε επίσης:

Μαξίμου: Πετάει την μπάλα στη Μενδώνη για τα 15.000 ευρώ στο Βυζαντινό Μουσείο και για το γλέντι των Γλύξμπουργκ

ΣΥΡΙΖΑ: Δεν μπορέσαμε να μπούμε σε επί της ουσίας συζήτηση, λέει ο Πολάκης – Έρευνα για τη διαρροή ζητά ο Κασσελάκης

Κασσελάκης: «Δεν θα ταλαιπωρήσω νομικά το κόμμα, έχω ικανοποιηθεί» – Ζητά έρευνα από τη γραμματεία για τη διαρροή

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter