Μαρινάκης για Ποντένσε: Αυτά που ζητάει και ο τρόπος που σκέφτεται το κάνουν πολύ δύσκολο (Video)

Μαρινάκης για Ποντένσε: Αυτά που ζητάει και ο τρόπος που σκέφτεται το κάνουν πολύ δύσκολο (Video)

Τοποθετήθηκε για το θέμα Ποντένσε ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Λίγο μετά την κλήρωση του League Phase στο Europa League, μίλησε για την κλήρωση του Ολυμπιακού, αλλά και για τις μεταγραφές που έγιναν το καλοκαίρι, κάνοντας ξεχωριστή αναφορά στην υπόθεση του Πορτογάλου εξτρέμ.

Συγκεκριμένα ανέφερε: 

«Εμείς μέχρι τελευταία στιγμή ψάχνουμε για κάτι πολύ καλό. Το έχουμε κάνει πολλές φορές στο παρελθόν. Αυτό που θέλω να πω, ξέρετε όλο το καλοκαίρι ακούμε ονόματα. Εμείς μπορούμε να διαψεύσουμε μία – δύο φορές, αλλά δεν είναι δουλειά μας να διαψεύδουμε τους δημοσιογράφους.

Όσο για το θέμα Ποντένσε. Δυστυχώς, μέχρι σήμερα τον περιμέναμε, αλλά και αυτά που ζητάει και ο τρόπος που σκέφτεται, το έχει κάνει πάρα πολύ δύσκολο. Οι προσφορές μας είναι εξωπραγματικές για τα ελληνικά δεδομένα και πρέπει κάποια στιγμή να μην ξεφεύγουμε, να έχουμε το γνώθι σαυτόν και να ψάξουμε για άλλες λύσεις. Λύσεις έχουμε και μέσα στην ομάδα μας. Και από τις μεταγραφές και από τα νέα παιδιά.

Εμείς λέμε ότι κοιτάζουμε στην αγορά, αλλά οτιδήποτε συμβεί θα πρέπει να είναι κάτι πολύ καλό αλλά και λογικό. Είδατε ότι κάναμε και την υπέρβασή μας με τον Κάρμο, μία ακριβή μεταγραφή για τα ελληνικά δεδομένα. Έχουμε εμπιστοσύνη στα παιδιά και τον προπονητή. Τα καλύτερα έρχονται».

«Δεν υπάρχουν εύκολες κληρώσεις»

Αναφορικά με την κλήρωση του Ολυμπιακού, σχολίασε τα εξής:

«Δεν υπάρχουν εύκολες κληρώσεις, πρέπει να αντιμετωπίσουμε όλους τους αντιπάλους με σοβαρότητα. Να εκμεταλλευτούμε και την έδρα μας κι επίσης την εμπειρία που έχουμε από πολλούς αγώνες στα ευρωπαϊκά κύπελλα και να πάρουμε καλά αποτελέσματα κι εκτός έδρας. Να είμαστε πιο προσεκτικοί και πιο έτοιμοι, γιατί τώρα πλέον, μετά την επιτυχία μας στο Κόνφερενς Λιγκ, οι αντίπαλοί μας μας υπολογίζουν πολύ περισσότερο και θα είναι πιο καλά προετοιμασμένοι. Γι αυτό κι εμείς θα πρέπει να κάνουμε κάτι καλύτερο απ ό,τι μέχρι σήμερα. Έχουμε εμπιστοσύνη στον προπονητή και στους παίκτες μας. Χρειάζεται υπομονή. Να δώσουμε χρόνο και στους νέους παίκτες μας, να δείξουν τι μπορεί να κάνουν σε υψηλότερο ευρωπαϊκό επίπεδο και στην Ελλάδα. Ο στόχος μα είναι να κερδίσουμε το πρωτάθλημα και να πάμε όσο καλύτερα γίνεται στην Ευρώπη και γιατί όχι, όταν ο τελικός αυτός είναι στο σπίτι του προπονητή μας και του Ερνέστο, γιατί να μην πάμε all the way. Εμείς συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε. Όταν εγώ μιλούσα για ευρωπαϊκά τρόπαια πριν μερικά χρόνια, ορισμένοι μας χλεύαζαν. Ο Ολυμπιακός και σπουδαίες νίκες έχει γευτεί στην Ευρώπη και ευρωπαϊκό τρόπαιο. Συνεχίζουμε το ίδιο δυνατοί και με όρεξη για ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες.

Διαβάστε σχετικά: Europa League: Αυτοί είναι οι αντίπαλοι Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ στη League Phase

Δεν ήταν μόνο η επιτυχία του Κόνφερενς Λιγκ, είμαστε και η μοναδική ομάδα μέχρι σήμερα στην Ευρώπη, που πανηγυρίσαμε δύο τίτλους. Και το Youth League των Νέων. Αυτό είναι κάτι που πλέον ο Ολυμπιακός έχει μπει μέσα στα ευρωπαϊκά σπίτια, να παρακο9λοθυθούν τα παιδιά πώς παίζουν. Αυτό που έχουμε πετύχει για τον τόπο μας, είναι κάτι πολύ σπουδαίο και θα ήθελα να υπάρχει συνέχεια και για τον Ολυμπιακό, αλλά και τις άλλες ομάδες. Είδαμε και τον ΠΑΟΚ ότι είχε μία πολύ καλή πορεία πέρυσι, μία καλή κλήρωση σήμερα. Είδαμε και τον Παναθηναϊκό να προχωράει στην Ευρώπη, αυτά είναι πολύ καλά νέα για την Ελλάδα μας. Όλοι οι υγιείς φίλαθλοι θέλουμε το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter