Μαξίμου: Τρέμουν τις «υψηλές απουσίες» – Όλο το παρασκήνιο από την αναβολή της εκδήλωσης της ΟΝΝΕΔ

Επιβεβαίωσε την αναβολή της εκδήλωσης της ΟΝΝΕΔ για τα 50 χρόνια της Νέας Δημοκρατίας ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, σε ερώτηση του Documentonews στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

Συγκεκριμένα, σε σχετική ερώτηση ο Παύλος Μαρινάκης είπε ότι «από ότι ξέρω παίρνει αναβολή για δύο εβδομάδες». Μάλιστα, συνέδεσε την αναβολή με τις χρονικότητες των ομιλητών.

Τρέμουν τη μικρή συμμετοχή «αλά Ρηγίλλης»

Η πραγματικότητα είναι ότι η ΟΝΝΕΔ αναβάλλει την εκδήλωση που ήταν προγραμματισμένη για το ερχόμενο Σάββατο (19/10), καθώς στο Μαξίμου τρέμουν το ενδεχόμενο της μικρής συμμετοχής, όπως έγινε στο γαλάζιο street party, στη Ρηγίλλης (4/10).

Διαβάστε επίσης: Φόβοι για νέο Βατερλώ «αλά Ρηγίλλης» στο Μαξίμου – Σκέψεις για ακύρωση εκδήλωσης της ΟΝΝΕΔ

Θα μιλούσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Σημειώνεται ότι στην εκδήλωση της γαλάζιας παράταξης ήταν προγραμματισμένο να μιλήσει και ο πρωθυπουργός, ο οποίος μετά το ηχηρό χαστούκι των δύο πρώην πρωθυπουργών που έλειπαν από τη Ρηγίλλης, ήθελε να περάσει ένα μήνυμα ενότητας και ανανέωσης, για να τους «χαμηλώσει το μπόι» και να τους ταυτίσει με το «παλιό».

Τρόμος για τις ηχηρές απουσίες

Ένας άλλος φόβος που ταρακούνησε το Μαξίμου και οδήγησε στην αναβολή της εκδήλωσης της ΟΝΝΕΔ, είναι ότι θα επισκιαζόταν και πάλι από τις ηχηρές απουσίες των δύο πρώην προέδρων της ΝΔ – Αντώνη Σαμαρά και Κώστα Καραμανλή, αλλά και του Βαγγέλη Μεϊμαράκη, που πέρα από πρώην πρόεδρος του κόμματος, είναι από τα ιδρυτικά στελέχη της γαλάζιας νεολαίας και ήταν και πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ (1984-1987).

Διαβάστε επίσης: Μητσοτάκης από Ρηγίλλης: Κάποιοι θέλουν μία «μικρή, συμπλεγματική» παράταξη- Αιχμές μέσω… «απόδοσης τιμών» σε Καρμανλή – Σαμαρά

Φαίνεται ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι πολύ πιεσμένος εσωκομματικά και αυτό αποτυπώνεται και στη νεολαία της Νέας Δημοκρατίας. Σύμφωνα με πληροφορίες οι συγκρούσεις σε κομματικό επίπεδο έχουν γειωθεί και στη γαλάζια νεολαία και παράγονται φαινόμενα αδράνειας και έντονων αντιθέσεων.

Διαβάστε επίσης:

Με προφορικές διαψεύσεις από… κύκλους Τσίπρα η διάψευση για τη «συγγνώμη» στον Βενιζέλο


Για όλους είχε η Δήμητρα Λιάνη μετά τις εκλογές στο ΠΑΣΟΚ… (Video)


Ο Δένδιας κλείνει την πόρτα στον Μητσοτάκη: «Δεν είναι στις προθέσεις μου» να γίνω Πρόεδρος της Δημοκρατίας


Η χρυσή παράγκα της Μενδώνη στη ΔΕΘ


Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Πύρρειος νίκη Ανδρουλάκη – Τα δύσκολα είναι μπροστά


Φόβοι για νέο Βατερλώ «αλά Ρηγίλλης» στο Μαξίμου – Σκέψεις για ακύρωση εκδήλωσης της ΟΝΝΕΔ