Μαρινάκης αδειάζει Κυρανάκη για εκλογές ΠΑΣΟΚ: Δεν έχουμε κανένα λόγο εμπλοκής «στα εσωκομματικά οποιουδήποτε άλλου κόμματος»

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος «άδειασε» στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών τον Κωνσταντίνο Κυρανάκη για τις δηλώσεις του στο Σκάι, όπου για τις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ, ανέφερε ότι στη ΝΔ «προτιμούμε να μείνει ο κ. Ανδρουλάκης» πρόεδρος στο τρίτο μεγαλύτερο κόμμα στη Βουλή.

Συγκεκριμένα σε σχετική ερώτηση του Documentonews ο Παύλος Μαρινάκης σημείωσε ότι «ούτε η κυβέρνηση, ούτε η Νέα Δημοκρατία έχει κανένα λόγο ή καμία δουλειά να εμπλέκεται στα εσωκομματικά οποιουδήποτε άλλου κόμματος. Έχουμε δώσει αυτή την απάντηση πάρα πολλές φορές, είτε αναφερόμασταν στο ΠΑΣΟΚ ή σε κάποιο άλλο κόμμα από την αντιπολίτευση. Αυτό ισχύει προφανώς για κάθε εσωκομματική διαδικασία. Δεν είναι δικό μας ζήτημα. Είναι μία απόφαση που θα λάβουν τα μέλη εν προκειμένω του ΠΑΣΟΚ και έχουμε απόλυτο σεβασμό στη δική τους ετυμηγορία».

Υπενθυμίζεται ότι η συγκεκριμένη απάντηση του Κωνσταντίνου Κυρανάκη εξόργισε την Χαριλάου Τρικούπη, η οποία μέσα από ανακοίνωση έκανε λόγο χθες (10/7) για «προβοκατόρικες δηλώσεις», συμπληρώνοντας ότι «ο ίδιος και το κόμμα του πρέπει να μείνουν έξω από διαδικασίες που δεν τους αφορούν, όπως οφείλει να κάνει κάθε κόμμα που σέβεται στοιχειωδώς την πολιτική δεοντολογία, είτε αυτό αφορά τον κ. Ανδρουλάκη είτε αλλά στελέχη του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής».

Διαβάστε επίσης:

Σκάνδαλο Ασημακοπούλου: Ο Νίκος Θεοδωρόπουλος αρνείται την εμπλοκή του και απειλεί δημόσια με αποκαλύψεις

Φωτιά τώρα στη Λέσβο: Νεκρός ηλικιωμένος μέσα στο αυτοκίνητό του – Οι πρώτες πληροφορίες

Eurostat: Κάτω από τον μέσο όρο της ΕΕ η Ελλάδα ως προς τις νοσοκομειακές κλίνες – Προτελευταία σε κλίνες μακροχρόνιας φροντίδας

Δολοφονία Καραϊβάζ: «Μιλάνε» στη δίκη τα κινητά των δραστών

Φωτιά στην Κορινθία: Καίγεται δασική έκταση στην Στιμάγκα – Στη μάχη και εναέρια μέσα (Videos)

Καιρός: Ανεβαίνει και άλλο ο υδράργυρος – Τα νέα δεδομένα μέχρι το Σαββατοκύριακο (LIVE)