Μαράια Κάρεϊ: Η μητέρα και η αδερφή της πέθαναν την ίδια ημέρα

Μαράια Κάρεϊ: Η μητέρα και η αδερφή της πέθαναν την ίδια ημέρα

Διπλό πένθος για τη Μαράια Κάρεϊ, καθώς απεβίωσαν την ίδια ημέρα η μητέρα της, Αλίσια και η αδερφή της Άλισον. Η είδηση έγινε γνωστή από την πλευρά της 55χρονης σταρ της r’n’b και της ποπ.

«Η καρδιά μου ράγισε από την απώλεια της μητέρας μου το περασμένο Σαββατοκύριακο. Δυστυχώς, τα γεγονότα πήραν τραγική τροπή και η αδερφή μου έχασε επίσης της ζωή της την ίδια ημέρα», ανέφερε μεταξύ άλλων η σχετική ανακοίνωση, σύμφωνα με το BBC.

Η Κάρεϊ πρόσθεσε ότι αισθάνεται ευλογημένη για τον καιρό που πέρασε στο πλευρό της μητέρας της και ζήτησε από τα ΜΜΕ να σεβαστούν αυτές τις στιγμές. Πάντως, δεν γνωστοποιήθηκαν περισσότερες λεπτομέρειες για τα αίτια θανάτου.

Η Πατρίσια Κάρεϊ, 87 ετών, ήταν σταρ της όπερας και καθηγήτρια φωνητικής. Το 2020, η πεντάκις νικήτρια Grammy, Μαράια, είχε μιλήσει για τη δύσκολη σχέση της με τη μητέρα της, η οποία της είχε προκαλέσει «πόνο και σύγχυση».

Όπως είχε πει, «σε επαγγελματικό επίπεδο κυριαρχούσε η ζήλεια λόγω της επιτυχίας, αλλά όταν το πρόσωπο που ζηλεύει είναι η μητέρα σου και εσύ το καταλαβαίνεις σε πολύ νεαρή ηλικία, τότε τα πράγματα γίνονται χειρότερα».

Πάντως, η Κάρεϊ είχε μιλήσει και για την αγάπη που είχε στη μητέρα της. Χαρακτηριστικές θα μείνουν αφιερώσεις όπως «στην Πατ, τη μητέρα μου, που πάνω από όλα, θεωρώ πώς έκανε ό,τι καλύτερο μπορούσε. Θα σε αγαπώ για πάντα».

Οι σχέσεις της Κάρεϊ και με την μεγαλύτερη αδερφή της, Άλισον (63) ήταν επίσης περίπλοκες. Στην αυτοβιογραφία της είχε αναφερθεί στις αποστάσεις που είχε η ίδια πάρει από εκείνη και τον αδερφό τους, Μόργκαν, τονίζοντας ότι «ήταν ψυχολογικά και πρακτικά ασφαλέστερο για εμένα στο να μην έχω καμία επαφή μαζί της».

Μάλιστα, η Άλισον είχε μηνύσει την Μαράια Κάρεϊ ζητώντας αποζημίωση 1,2 εκατ. δολαρίων λόγω των αναφορών της σε εκείνη στην αυτοβιογραφία της.

Ο πατέρας της Μαράια Κάρεϊ, Άλφρεντ, είχε αποβιώσει το 2002 σε ηλικία 72 ετών δίνοντας μάχη με τον καρκίνο.

Διαβάστε επίσης

Πάβελ Ντούροφ: Νέα παράταση της προφυλάκισης για τον ιδρυτή του Telegram – Αντιμετωπίζει 12 κατηγορίες

Ουκρανία: «Απογειώθηκαν βομβαρδιστικά και drones από τη Ρωσία» – Σε συναγερμό πολλές περιοχές

ΣΥΡΙΖΑ: Ζυγίζουν την πρόκληση Κασσελάκη οι «87» και ψάχνουν υποψήφιο πρόεδρο – Δεν τίθεται θέμα Αρβανίτη

Καιρός: Αγγίζει τους 36 βαθμούς ο υδράργυρος – Σε ποιες περιοχές αναμένεται να βρέξει

Στην Ψίμυθο αδερφές μου, στην Ψίμυθο

Αυτό είναι το κακό, Βασίλη

Ξηρασία

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter