Στη Βουλη το εξώδικο της Πανελλήνιας Ένωσης Προσωπικού Έλξης για την τραγική κατάσταση των σιδηροδρόμων

Στη Βουλη το εξώδικο της Πανελλήνιας Ένωσης Προσωπικού Έλξης για την τραγική κατάσταση των σιδηροδρόμων

Στην βουλή κατέθεσε το εξώδικο της Πανελλήνιας Ένωσης Προσωπικού Έλξης ο Τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών του ΣΥΡΙΖΑ, Χάρης Μαμουλάκης, αναδεικνύοντας για ακόμη μια φορά την τραγική κατάσταση των σιδηροδρόμων.

Συγκεκριμένα, ο βουλευτής Ηρακλείου καταθέτει ως Αναφορά προς τον Υπουργό Υποδομών & Μεταφορών το σχετικό εξώδικο της Πανελλήνιας Ένωσης Προσωπικού Έλξης (Π.Ε.Π.Ε).

Δείτε επίσης: Με εξώδικα προς όλους τους εμπλεκόμενους, οι μηχανοδηγοί προειδοποιούν για την τραγική κατάσταση των σιδηροδρόμων

Σύμφωνα με το εξώδικο της Π.Ε.Π.Ε. το οποίο, εκτός από το αρμόδιο Υπουργείο απευθύνεται και στην Ηellenic Train Α.Ε., τον ΟΣΕ Α.Ε (Οργανισμό Σιδηροδρόμων Ελλάδος Α.Ε.) καθώς και την ΡΑΣ (Ρυθμιστική Αρχή Σιδηροδρόμων), επισημαίνει ότι δεκαέξι μήνες μετά το δυστύχημα των Τεμπών παραμένουν σοβαρά κενά ασφαλείας και αδράνεια των αρμόδιων φορέων για να δώσουν λύσεις στα προβλήματα. Δεν έχουν γίνει οι επιβεβλημένες ενέργειες βελτίωσης του σιδηροδρομικού δικτύου και οι εργαζόμενοι στον σιδηρόδρομο συνεχίζουν να βιώνουν καθημερινά προβλήματα στο δίκτυο, παρά τις όποιες δεσμεύσεις για την ασφαλή επαναλειτουργία του σιδηροδρόμου.

ΑΝΑΦΟΡΑ

Προς τον κ. Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών

Θέμα: «Προειδοποίηση των μηχανοδηγών για την τραγική κατάσταση των σιδηροδρόμων και πιθανό νέο δυστύχημα».

Ο Βουλευτής, ν. Ηρακλείου ΣΥ.ΡΙΖ.Α – Προοδευτική Συμμαχία Μαμουλάκης Χαράλαμπος (Χάρης), καταθέτει προς τον κ. Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, αναφορά το εξώδικο της Πανελλήνιας Ένωσης Προσωπικού Έλξης (Π.Ε.Π.Ε) το οποίο, εκτός από το αρμόδιο Υπουργείο, απευθύνεται και στην Ηellenic Train Α.Ε., τον ΟΣΕ Α.Ε (Οργανισμό Σιδηροδρόμων Ελλάδος Α.Ε.) καθώς και την ΡΑΣ (Ρυθμιστική Αρχή Σιδηροδρόμων).

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν, δεκαέξι μήνες μετά το δυστύχημα των Τεμπών παραμένουν σοβαρά κενά ασφαλείας και αδράνεια των αρμόδιων φορέων για να δώσουν λύσεις , καθώς δεν έχουν γίνει οι επιβεβλημένες ενέργειες βελτίωσης του σιδηροδρομικού δικτύου και οι εργαζόμενοι στον σιδηρόδρομο συνεχίζουν να βιώνουν καθημερινά προβλήματα στο δίκτυο, παρά τις όποιες δεσμεύσεις για την ασφαλή επαναλειτουργία του σιδηροδρόμου.

Επισυνάπτεται η επιστολή

Προειδοποίηση των μηχανοδηγών για την τραγική κατάσταση των σιδηροδρόμων και πιθανό νέο δυστύχημα by Website Documento on Scribd

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter