Μάλμε – ΠΑΟΚ 2-2: Ο Δικέφαλος έμεινε όρθιος στη Σουηδία, παρά τα λάθη του

Μάλμε – ΠΑΟΚ 2-2: Ο Δικέφαλος έμεινε όρθιος στη Σουηδία, παρά τα λάθη του
ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ CHAMPIONS LEAGUE / ΜΑΛΜΕ - ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ, αν και βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ, μπόρεσε να αποσπάσει τον βαθμό της ισοπαλίας κόντρα στη Μάλμε στη Σουηδία για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League. Οι πρωταθλητές Ελλάδας με το 2-2 έχουν το πάνω χέρι στην υπόθεση πρόκριση, καθώς η ρεβάνς θα φιλοξενηθεί στην Τούμπα

Ο Δικέφαλος στο ξεκίνημα του αγώνα ήταν σε… άλλο γήπεδο. Μόλις στο 1’ οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι. Σέντρα-σουτ από δεξιά από τον Μπόλιν, ο Κοτάρσκι δεν υπολόγισε σωστά και η μπάλα «σταμάτησε» στο κάθετο δοκάρι.

Νέα ευκαιρία για τη Μάλμε στο επόμενο λεπτό. Ο Νανάσι πήρε την μπάλα στην περιοχή, έκανε το πλασέ από κοντά αλλά ο Κροάτης πορτιέρε απέκρουσε με μεγάλη δυσκολία!

Νέα φάση για τη Σουηδική ομάδα στο 13’. Ο Τελάν εκτέλεσε με τον Κοτάρσκι να αποσοβεί τον κίνδυνο.

Το σκορ άνοιξε στο 28’ με κεφαλιά του Γιάνσον που έκανε το 1-0. Η Μάλμε πήρε το προβάδισμα στο σκορ, καθώς πίεζε και ο αντίπαλος της δεν είχε ένταση στο παιχνίδι του.

Το 1-0 ξύπνησε τους γηπεδούχους και στο 29’ είχαν την πρώτη τους φάση με τον Τόμας να αστοχεί με προβολή.

Ο ΠΑΟΚ έφτασε στην ισοφάριση στο 42’. Ο Σάστρε γύρισε την μπάλα, ο Ντάλιν απέκρουσε την προβολή του Τόμας, ο Τάισον πήρε το ριμπάουντ και έκανε το 1-1. Το γκολ μέτρησε με την χρήση του VAR.

Στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους η Μάλμε είχε και δεύτερο δοκάρι με τον Γιάνσον, ενώ στο 54’ ο Τόμας έχασε μεγάλη ευκαιρία να πετύχει το δεύτερο γκολ του ΠΑΟΚ.

Τη νίκη ήθελαν και οι γηπεδούχοι που έχασαν δύο κλασικές ευκαιρίες με τον Τελίν στο 62’ και το 64’.

Το γκολ ήρθε στο 67’ με τον Νανάσι (2-1), ωστόσο η ελληνική ομάδα αντέδρασε και πάλι και ισοφάρισε στο 75’ με τον Μπάμπα (2-2).

Μάλμε: Ντάλιν, Στρίγκερ, Γιάνσον, Ζετερστρόμ, Μπουσανέγιο, Μπόλιν (83’ Αλί), Γιόνσεν, Πένια (94’ Μπεργκ), Νανάσι, Τελάν, Μπότχαϊμ (66’ Κρίστιανσεν).

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Σάστρε, Κετζιόρα, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Σβάμπ (73’ Καμαρά), Οζντόεφ, Ζίβκοβιτς (73’ Nτεσπόντοφ), Κωσταντέλιας (83’ Μουργκ), Τάισον, Τόμας Μπράντον (69’ Τισουντάλι) .

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter