Μακρυνίτσα: Νέες λεπτομέρειες για το διπλό έγκλημα – Συνελήφθη ο δράστης

Μακρυνίτσα: Νέες λεπτομέρειες για το διπλό έγκλημα – Συνελήφθη ο δράστης
Τα δύο αδέρφια

Νέες λεπτομέρειες έρχονται στην επιφάνεια για το διπλό έγκλημα που σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας στην Μακρινίτσα Πηλίου όταν ο 31χρονος δράστης μετέβη στο σπίτι της πρώην συζύγου του όπου μαχαίρωσε και σκότωσε την ίδια και τον αδελφό της που προσπάθησε να τη σώσει.

Ο 31χρονος δράστης ο οποίος φαίνεται πως αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, συνελήφθη περίπου δύο ώρες μετά το διπλό φονικό, έπειτα από καταδίωξη που προηγήθηκε. Το αυτοκίνητό του εντοπίστηκε μετά το φονικό να κινείται από τον περιφερειακό προς την Αγριά, μέσω του τούνελ. Η κινητοποίηση ήταν άμεση. Αφού οι αστυνομικοί έκαναν το όχημά του «φύλλο και φτερό» εντοπίζοντας μέσα σε αυτό το μαχαίρι με το οποίο σκότωσε τα δύο αδέρφια.

Η κλήση της 28χρονης στον αστυνομικό

Σοκαρισμένος είναι ο αστυνομικός που έφτασε πρώτος στο σπίτι των δύο άτυχων νέων, ύστερα από κλήση που δέχθηκε από την άτυχη 28χρονη, η οποία είχε παντρευτεί πριν από τρία περίπου χρόνια τον 31χρονο και είχαν αποκτήσει κι ένα παιδί.

«Βοήθεια, σώστε με. Έχει έρθει να μας σκοτώσει. Σπάει τη τζαμαρία για να μπει στο σπίτι μας» φώναζε λίγα λεπτά πριν τις 19.40 το βράδυ της Δευτέρας η γυναίκα. Αμέσως ο αστυνομικός κατευθύνθηκε προς τη Μακρινίτσα ωστόσο, όταν έφτασε ήταν πλέον αργά για τα δύο αδέρφια.

Ο 31χρονος δράστης μόλις είχε φύγει από το σημείο.  Ο αστυνομικός έδωσε τότε εντολή από τον ασύρματο και  μπλοκάρουν την κυκλοφορία των οχημάτων, προκειμένου να εντοπιστεί και να συλληφθεί ο δράστης.

Το χρονικού του διπλού φονικού

Σύμφωνα με πληροφορίες του taxydromos.gr, η νεαρή γυναίκα, ηλικίας 28 ετών, είχε μεταβεί στο σπίτι της οικογένειάς της στη Μακρινίτσα, όπου βρίσκονταν ο αδελφός της. Στο σπίτι πήγε κάποια στιγμή ο σύζυγος της γυναίκας, με τον οποίο ήταν σε διάσταση. Άγνωστο υπό ποιες συνθήκες και ποιες αιτίες διαπληκτίστηκε με την σύζυγό του και τον αδελφό της και τους επιτέθηκε με μαχαίρι, καταφέρνοντάς τους μαχαιριές σε σημεία του σώματός τους.

Η οικογένεια φέρεται να είχε κάνει ασφαλιστικά μέτρα κατά του δράστη για να μην μπορεί να πλησιάσει το σπίτι.

Αμέσως μετά το μακελειό, ο δολοφόνος τράπηκε σε φυγή, μπήκε στο αυτοκίνητό του και έφυγε με κατεύθυνση προς το σπίτι του, σε ένα άλλο χωριό του Πηλίου ωστόσο, οι αρχές τον εντόπισαν και τον συνέλαβαν.

Οι σοροί των δύο νέων παιδιών μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο του Βόλου. Οι συγγενείς τους έφτασαν στο «Αχιλλοπούλειο» και ενημερώθηκαν ότι τα δύο αδέρφια έφυγαν από τη ζωή.

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter