Μακελειό στην Αρτέμιδα: Συνελήφθη πρόσωπο «κλειδί» για την εξιχνίαση της δολοφονίας των έξι Τούρκων

Προσήχθη στο Ανθρωποκτονιών Τούρκος υπήκοος στο πλαίσιο των ερευνών για την εξιχνίαση της δολοφονίας των έξι Τούρκων στην Λούτσα.

Σύμφωνα με τον Βασίλη Λαμπρόπουλο πρόκειται για 35χρονο Τούρκο ποινικό, ο οποίος βρισκόταν διαρκώς σε επαφή με τους έξι δολοφονηθέντες, τους είχε επισκεφθεί στο ένα από τα κρησφύγετα της Λούτσας και φαίνεται να γνωρίζει λεπτομέρειες για τον τρόπο «παγίδευσης» τους, αλλά και ποιοι υποκρύπτονται πίσω από την πρωτοφανή αιματηρή επίθεση πριν από 20 ημέρες στην Λούτσα.

Είναι το πρόσωπο που εικονιζόταν και στην «επιδεικτική» φωτογραφία των θυμάτων που είχαν αναρτήσει τα μέλη της αντίπαλης συμμορίας.

 

Ο εν λόγω 35χρονος θεωρείται πρόσωπο «κλειδί» καθώς έχει διαπιστωθεί ότι  όχι μόνο γνώριζε για τις κινήσεις των έξι θυμάτων, για τις μετακινήσεις τους σε διάφορες περιοχές της χώρας (Κρήτη, Ρόδο, Θεσσαλονίκη κι αλλού), αλλά είχε μια σαφή εικόνα και γνώση για τον ρόλο του 32χρονου Σουλειμαν Ντ. Πρόκειται για τον άντρα που είχε συλληφθεί λίγες ώρες μετά την μαζική δολοφονία στο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Διαβάστε σχετικά: Μακελειό στην Αρτέμιδα: Βρέθηκε πιστόλι σε κοντινή απόσταση από το σημείο της δολοφονίας

Αρτέμιδα: Αυτοί είναι οι 6 Τούρκοι που έπεσαν νεκροί – Εικόνες σοκ από το μακελειό (Photos)