Μαίνεται η φωτιά στο Ξυλόκαστρο Κορινθίας – Ενισχύονται οι δυνάμεις

Μαίνεται η φωτιά στο Ξυλόκαστρο Κορινθίας – Ενισχύονται οι δυνάμεις

Ενισχύθηκαν ακόμη περισσότερο το απόγευμα οι πυροσβεστικές δυνάμεις που επιχειρούν σε πυρκαγιά σε δασική έκταση στα Ροζενά στο Ξυλόκαστρο Κορινθίας. Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση της Πυροσβεστικής, η φωτιά κατεθύνεται στον οικισμό Πύργο και στη μεγάλη μάχη κατάσβεσης συμμετέχουν 208 πυροσβέστες με 59 οχήματα. Ρίψεις γίνονται από 19 ενάερια μέσα, έξι ελικόπτερα και 13 αεροσκάφη.

Προειδοποιητικό μήνυμα μέσω του 112 εστάλη σε όσους βρίσκονται στην ευρύτερη περιοχή Ροζενών Κορινθίας προκειμένου να παραμείνουν σε ετοιμότητα λόγω της πυρκαγιάς που είναι σε εξέλιξη. Ειδικότερα το μήνυμα αναφέρει: «Δασική πυρκαγιά στην ευρύτερη περιοχή Ροζενών Κορινθίας. Παραμείνετε σε ετοιμότητα. Ακολουθείτε τις οδηγίες των αρχών».

Επίσης, μήνυμα μέσω του 112 εστάλη στους κατοίκους της περιοχής Πύργος Κορινθίας προκειμένου να απομακρυνθούν προς Ζάχολη λόγω πυρκαγιάς που είναι σε εξέλιξη.

Συγκεκριμένα το μήνυμα αναφέρει: «Αν βρίσκεστε στην περιοχή Πύργος Κορινθίας απομακρυνθείτε προς Ζάχολη. Ακολουθείτε τις οδηγίες των Αρχών».

Διαβάστε επίσης

Χασάν Νασράλα: Η Χεζμπολάχ επιβεβαιώνει τον θάνατό του – Τριήμερο πένθος στη χώρα

Καρυστιανού: Δε μπορεί να ξεκινήσει η δίκη, έχουν φροντίσει να λείπουν στοιχεία – Δεν έχω πενθήσει ακόμα όπως θέλω (Video)

Λειψυδρία: Aνοιξε τις κάνουλες για χαράτσια και ιδιώτες ο Μητσοτάκης – Επιστήμονες και ειδικοί μιλούν στο Documento για τα μέτρα Σκυλακάκη

Ομηροι των servicers είναι 2.271.548 οφειλέτες

Ποιοι είναι οι «άριστοι» Διοικητές της ΔΥΠΑ με τα ευαίσθητα αυτιά που σκορπούν τα χρήματα για την αγορά πανάκριβων ηλεκτρικών συσκευών

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter