Μαφιόζικη εκτέλεση στο Ψυχικό: Ποιος ήταν ο τοπογράφος που έπεσε νεκρός – Η Μύκονος στο «μικροσκόπιο» των Αρχών (Videos)

Μαφιόζικη εκτέλεση στο Ψυχικό: Ποιος ήταν ο τοπογράφος που έπεσε νεκρός – Η Μύκονος στο «μικροσκόπιο» των Αρχών (Videos)

Τα κίνητρα πίσω από την εν ψυχρώ εκτέλεση του 54χρονου μέσα στο αυτοκίνητό του αναζητά η ΕΛΑΣ. Οι Αρχές στρέφουν τις έρευνές τους στη Μύκονο, νησί στο οποίο το θύμα είχε επαγγελματική δραστηριότητα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το θύμα της δολοφονίας ήταν ο Παναγιώτης Στάθης, τοπογράφος – μηχανικός, πατέρας δύο παιδιών και συνιδιοκτήτης επιχείρησης που ασχολούταν με ανάλογες επιχειρήσεις στην Αθήνα αλλά και στα νησιά. Το θύμα φέρεται στο παρελθόν να είχε καταγγείλει εις βάρος του επιθέσεις στη Μύκονο αλλά και ξυλοδαρμό από αγνώστους στην Αθήνα. Για τον λόγο αυτόν οι Αρχές έχουν στρέψει την προσοχή τους στο νησί της Μυκόνου.

Ο ίδιος φέρεται να είχε καταγγέλλει πώς δεχτεί επιθέσεις κατά το παρελθόν στη Μύκονο και ξυλοδαρμό από αγνώστους στην Αθήνα.

Το χρονικό της εκτέλεσης

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 8:23 το πρωί της Τρίτης στην οδό 25ης Μαρτίου, όταν μηχανή προσέγγισε το αυτοκίνητο όπου οδηγούσε ο 54χρονος τοπογράφος και επιχειρούσε να σταθμεύσει κοντά στα γραφεία της εταιρείας του.

Εκείνη τη στιγμή, ο δράστης άνοιξε πυρ εναντίον του 54χρονου αδειάζοντας τον γεμιστήρα του πιστολιού που κρατούσε. Συνολικά πυροβόλησε πάνω από 20 φορές, όπως ακούγεται στο σοκαριστικό ηχητικό ντοκουμέντο που κυκλοφόρησε λίγη ώρα μετά τη δολοφονία. Στο ηχητικό απόσπασμα ακούγονται οι σφαίρες να πέφτουν βροχή και έπειτα από μία διακοπή μερικών δευτερολέπτων, ακολούθησε η χαριστική βολή.

Οι Αρχές θεωρούν ότι ο δράστης ήταν έμπειρος στη χρήση όπλων και επίσης σημειώνουν ότι είναι πολύ πιθανό να παρακολουθούσε επί ημέρες το θύμα, γνωρίζοντας ότι χρησιμοποιεί το εν λόγω αυτοκίνητο που ανήκει στον συνέταιρό του.

Διαβάστε επίσης:

Μαφιόζικη εκτέλεση στο Ψυχικό: Έπεσαν βροχή οι σφαίρες – Οι νεότερες πληροφορίες και τα σενάρια (Video – Audio)

«Απομονωμένος» από τους δύο πρώην πρωθυπουργούς ο Μητσοτάκης – Εσωκομματικές ανακατατάξεις στη γαλάζια παράταξη

Ντόρα Μπακογιάννη για Σαμαρά: Κατέθεσε τη δική του πικρία, ότι «δεν με παίζουν» (Video)

Ανοιχτή σύγκρουση στη ΝΔ: Σφοδρά πυρά Σαμαρά, «καρφιά» από Καραμανλή κατά Μητσοτάκη

Μαξίμου: Η πρώτη αντίδραση μετά τα πυρά Σαμαρά και Καραμανλή

Ο Κοτζιάς απαντά στον Σαμαρά: Ο ίδιος υπέγραφε κείμενα που κατονόμαζαν τη γείτονα χώρα νέτα σκέτα «Δημοκρατία της Μακεδονίας»

ΣΥΡΙΖΑ: Δεν πρόκειται να ανοίξει θέμα ηγεσίας ο Κασσελάκης – Δεν αποκλείονται… εκπλήξεις στην Κεντρική Επιτροπή

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter