Μαφιόζικη εκτέλεση στο Ψυχικό: Έπεσαν βροχή οι σφαίρες – Οι νεότερες πληροφορίες και τα σενάρια (Video – Audio)

Μαφιόζικη εκτέλεση στο Ψυχικό: Έπεσαν βροχή οι σφαίρες – Οι νεότερες πληροφορίες και τα σενάρια (Video – Audio)

Σοκάρει η εν ψυχρώ εκτέλεση που σημειώθηκε στο Ψυχικό το πρωί της Τρίτης, με θύμα έναν άνδρα ο οποίος βρισκόταν μέσα σε αυτοκίνητο.

Πώς έγινε η εκτέλεση

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 8:23 το πρωί στην οδό 25ης Μαρτίου, όταν μηχανή στην οποία φαίνεται να επέβαινε ένα άτομο, προσέγγισε αυτοκίνητο που πιθανότατα στάθμευε εκείνη την ώρα. Ένας από τους αναβάτες της μηχανής άνοιξε πυρ και εκτέλεσε εν ψυχρώ τον οδηγό του αυτοκινήτου.






Η μαφιόζικου τύπου εκτέλεση έγινε σε πολυσύχναστο δρόμο του Νέου Ψυχικού, με πολίτες να κυκλοφορούν στο σημείο και τα καταστήματα να είναι ανοιχτά. Στη δημοσιότητα δόθηκε ηχητικό ντοκουμέντο από τη στιγμή της εκτέλεσης.

Στο ηχητικό απόσπασμα ακούγονται οι σφαίρες να πέφτουν βροχή και έπειτα από μία διακοπή μερικών δευτερολέπτων, ακολούθησε η χαριστική βολή.

Διαβάστε επίσης: Η στιγμή της εν ψυχρώ εκτέλεσης στο Ψυχικό (Ηχητικό)

Θρίλερ στο Ψυχικό – Εκτέλεσαν εν ψυχρώ άνδρα μέσα στο αυτοκίνητό του

Η στιγμή των πυροβολισμών στο Ψυχικό

Τα σενάρια που εξετάζουν οι Αρχές

Η αστυνομία έχει ξεκινήσει τη διαδικασία της προανάκρισης ενώ συλλέγονται καταθέσεις αυτοπτών μαρτύρων. Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι το όχημα που οδηγούσε το θύμα δεν άνηκε σε εκείνον, αλλά σε συνεργάτη του. Το εν λόγω σενάριο προκαλεί προβληματισμό στις Αρχές σχετικά με το εάν το θύμα ήταν ο πραγματικός στόχος της επίθεσης ή πρόκειται για λάθος των εκτελεστών.
Ο άνδρας, ηλικίας 45 ετών, πιθανότατα έφτανε εκείνη την ώρα στον χώρο εργασίας του.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter