Λύτρωσε με Φαμπιάνο στο φινάλε ο Αρης, 1-0 τον Πανσερραϊκό

Λύτρωσε με Φαμπιάνο στο φινάλε ο Αρης, 1-0 τον Πανσερραϊκό

Με κεφαλιά του Φαμπιάνο στο 98′ ο Αρης λύγισε την αντίσταση του Πανσερραϊκού με 1-0 στην 8η αγωνιστική της Super League.

Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε μεγάλες φάσεις και στο ματς κυριάρχησαν τα νεύρα και τα σκληρά μαρκαρίσματα, με τον ρέφερι να βγάζει 5 κίτρινες κάρτες και να κάνει συστάσεις στους δυο πάγκους.

Στο β” μέρος το ματς συνεχίστηκε στον ίδιο ρυιμο με τους φιλοξενούμενους με πολυ καλή άμυνα να κατολύν μακριά τους γηπεδούχους. Ομως στο τελευταίο δεκάλεπτο ο Αρης έχασε δύο μεγάλες ευκαιρίες με τον Μορόν ο οποίος στο 86′ σημάδεψε το δοκάρι του Χόβαν. Στο 89′ πάλι ο Χόβαν έσωσε σε σουτ του Πανανίδη. Ομως στο τελευταιο λεπτό των καθυστρήσρων (87′) ο Αρης βρήκε το γκολ της νίκης στη τεκευταία φάση! Κόρνερ του Σουλεϊμάνοβ, ο Φαμπιάνο με ωραία κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και λύτρωσε τους γηπεδούχους…

Ο Περράκης έδειξε κίτρινες στους  Πάρντο, Μορέιρα, Πεταυράκη, Δεληγιαννίδη, Στάικο, Βερστράτε, Μπέργκστρεμ, Παναγίδη, Χόβαν και στον Πάμπλο Γκαρσία.
ΑΡΗΣ: Κουέστα, Φεράρι, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Μοντόγια (59′ Οντουμπάτζο), Βερστράτε, Τζούρασεκ (59′ Νταρίντα), Πάρντο (69′ Σαμόρα), Μενέντες (70′ Παναγίδης), Σουλεϊμάνοφ, Μορόν.
Πανσερραϊκός: Χόβαν, Μπέργκστρεμ, Αυλωνίτης, Πεταυράκης (46′ Μασκαράκης), Πηλέας, Δεληγιαννίδης, Χατζηστραβός (65′ Σοφιανός), Μορέιρα, Στάικος, Μούργος (85′ Θυμιάνης), Άλεξιτς (85′ Γουλέρι).

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter