Λύτρας: Ετοιμάζει αίτηση αποφυλάκισης – Διαζύγιο θα αιτηθεί η Πολυζωγοπούλου

Λύτρας: Ετοιμάζει αίτηση αποφυλάκισης – Διαζύγιο θα αιτηθεί η Πολυζωγοπούλου

Το δεύτερο βράδυ του πέρασε στο κελί ο ποινικολόγος Απόστολος Λύτρας ο οποίος έχει προφυλακιστεί μετά από την μήνυση που κατέθεσε η συζυγός του για τον άγριο ξυλοδαρμό που υπέστη.

Ο δικηγόρος πλέον διαβιεί στη ΣΤ’ πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού, και χθες Παρασκευή (21/6) είχε επισκεπτήριο από την πρώην σύζυγό του και τις δύο κόρες του, οι οποίες είχαν μαζί τους μία μαύρη βαλίτσα με ρούχα, προσωπικά αντικείμενα του ποινικολόγου και βιβλία. Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο ποινικολόγος ζήτησε να έχει πρόσβαση και στη βιβλιοθήκη των φυλακών.

Την ίδια ώρα το θύμα της επίθεσης, η Σοφία Πολυζωγοπούλου, φέρεται αποφασισμένη να προχωρήσει στην κατάθεση αίτηση έκδοσης διαζυγίου και παράλληλα ασφαλιστικά μέτρα για να πάρει την αποκλειστική επιμέλεια της ανήλικης κόρης της.

Η διαδικασία από εδώ και πέρα αναμένεται να κινηθεί γρήγορα και στα δύο επίπεδα, με δεδομένο ότι ο Απόστολος Λύτρας προφυλακίστηκε με την κατηγορία της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης, ενώ έχει ομολογήσει ότι χτύπησε τη σύζυγό του το βράδυ του Σαββάτου προς την Κυριακή, μέσα στο αυτοκίνητό τους και ενώ επέστρεφαν στο σπίτι τους, από βραδινή έξοδο.

Αίτηση αποφυλάκισης

Από τη μεριά του, ο Απ. Λύτρας σχεδιάζει να υποβάλει αίτηση αποφυλάκισης. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ποινικολόγος ετοιμάζεται να καταθέσει την αίτηση αποφυλάκισής του, ως έχει το δικαίωμα να κάνει, το επόμενο δεκαήμερο.

Οι ίδιες πληροφορίες λένε ότι η αίτηση πρόκειται να κατατεθεί στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Αθηνών, το οποίο θα την κρίνει με βούλευμά του.

Διαβάστε επίσης

Νύχτα κόλασης: Καίγονται σπίτια στην Ηλεία – Τεράστιο το μέτωπο στην Πηνεία – Νεκρός 55χρονος στη Μυρτιά – Τραυματίας πυροσβέστης

Ξημερώνει νέα εποχή λιτότητας – Tα σπασμένα της κυβέρνησης Μητσοτάκη θα πληρώσει η ελληνική κοινωνία

Σε επιφυλακή για πρόωρες εκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ – Ξεκίνησαν οι οι πρώτες διεργασίες του προοδευτικού κόσμου

Τα βαφτίσια, ο Δημητριάδης και ο Μυλωνάκης

Απόστολος Λύτρας: Καταθέτει τις επόμενες ημέρες αίτημα αποφυλάκισης (Video)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter