Λυών – Ολυμπιακός: Το ευρωπαϊκό ταξίδι ξεκινά από τη Γαλλία – Πού θα δείτε το ματς

Λυών – Ολυμπιακός: Το ευρωπαϊκό ταξίδι ξεκινά από τη Γαλλία – Πού θα δείτε το ματς

Λυών – Ολυμπιακός για την πρώτη αγωνιστική του League Phase του Europa League. Οι κάτοχοι του Conference League κάνουν απόψε πρεμιέρα στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις αντιμετωπίζοντας εκτός έδρας τη γαλλική ομάδα.

Η ομάδα του Μεντιλίμπαρ ήταν η μοναδική που δεν χρειάστηκε να περάσει από τη διαδικασία των προκριματικών ως κάτοχος του Conference League. Ωστόσο ο πρώτος σταθμός του ευρωπαϊκού ταξιδιού έρχεται μετά από μία μίνι περίοδο κακής φόρμας στο ελληνικό πρωτάθλημα, έπειτα από τη «λευκή» ισοπαλία με τον Παναιτωλικό στο Φάληρο και την ήττα με 2-1 από τον Άρη στη Θεσσαλονίκη.

Πάντως, η Λυών έχει ξεκινήσει ιδιαίτερα άσχημα την πορεία της στο γαλλικό πρωτάθλημα, μετρώντας μόλις μία νίκη σε πέντε αναμετρήσεις.

Λυών – Ολυμπιακός: Η τηλεοπτική μετάδοση

Η σέντρα του ματς Λυών – Ολυμπιακός έχει οριστεί για τις 22:00. Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Cosmote Sport 2 αλλά και από τον ΑΝΤ1.

Όσον αφορά την αποστολή που θα αγωνιστεί στο «Parc Olympique Lyonnais», ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ άφησε εκτός τους Γιώργο Μασούρα και Ζέλσον, οι οποίοι τέθηκαν νοκ άουτ λόγω τραυματισμών. Επιστρέφει ο Ρέτσος ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού, ενώ στην αποστολή μπήκαν και οι νεαροί Μπάκουλας, Μουζακίτης και Κωστούλας.

Διαβάστε επίσης

Γαλατασαράι – ΠΑΟΚ 3-1: Πάλεψε αλλά έμεινε από δυνάμεις ο «δικέφαλος» (Videos)

Βουτιά στα βαθιά για ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό – Δύσκολες αποστολές στην πρεμιέρα του… νέου Europa League

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter