Λυών – Ολυμπιακός: Ο 17χρονος Μπάμπης Κωστούλας άγγιξε το γκολ με «ψαλιδάκι» στο ευρωπαϊκό ντεμπούτο (Video)

Λυών – Ολυμπιακός: Ο 17χρονος Μπάμπης Κωστούλας άγγιξε το γκολ με «ψαλιδάκι» στο ευρωπαϊκό ντεμπούτο (Video)

Ο Μπάμπης Κωστούλας πέρασε ως αλλαγή στην αναμέτρηση Λυών – Ολυμπιακός αντί του Ρόμαν Γιάρεμτσουκ. Ο Μεντιλίμπαρ πέρασε στο 60ο λεπτό του ματς τον νεαρό ποδοσφαιριστή, μέλος της ομάδας που κατέκτησε την περασμένη σεζόν το Youth League σε επίπεδο Νέων, ο οποίος παραλίγο μετατρέψει σε ονειρικό το ντεμπούτο του σε ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Στο 70ο λεπτό και με το σκορ στο 1-0 υπέρ της Λυών, μετά από εκτέλεση φάουλ του Τσικίνιο, η μπάλα έφτασε στον Κωστούλα ο οποίος επιχείρησε να σκοράρει με ένα εντυπωσιακό ψαλιδάκι. Η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι περνώντας λίγο πάνω από τα δοκάρια του Περί. Στην αμέσως επόμενη φάση, μερικά δευτερόλεπτα μετά την ευκαιρία του Κωστούλα, οι Γάλλοι βρήκαν και δεύτερο γκολ με τον Μπενραχμά «κλειδώνοντας» ουσιαστικά το ματς.

Διαβάστε επίσης: Εχασε τη μπάλα και το ματς σε ένα εξάλεπτο (Videos)

Η εντυπωσιακή φάση με πρωταγωνιστή τον Μπάμπη Κωστούλα

Κωστούλας, ο τρίτος νεότερος

Ο νεαρός φορ έγραψε ιστορία καθώς πραγματοποίησε την πρώτη του ευρωπαϊκή συμμετοχή με τον Ολυμπιακό σε ηλικία 17 ετών, 3 μηνών και 29 ημερών.

Σύμφωνα με το soccerbase.gr, έγινε ο τρίτος νεότερος ποδοσφαιριστής που ντεμπουτάρει στην Ευρώπη φορώντας τα ερυθρόλευκα, πίσω από τους Δημήτρη Πλέσσα και Κυριάκο Καλκιτανίδη στο Ολυμπιακός – Ζίλινα το 1961.

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter