Λουτσέσκου: «Ντροπή για το ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλάξτε το»

Λουτσέσκου: «Ντροπή για το ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλάξτε το»

Στο ελληνικό ποδόσφαιρο ομάδα που δεν κερδίζει φωνάζει, δικαίως ή αδίκως, για το αποτέλεσμα. Οι ομάδες της Σούπερ Λίγκας απαξιώνουν ακόμα και τους ξένους διαιτητές τους οποίους «παρακαλούν» να έρθουν να σφυρίξουν τα παιχνίδια τους.

«Μιλάμε για διαφθορά. Τι να πούμε για ποδόσφαιρο; Μπορούμε να θυμηθούμε τι έγινε και με άλλες αποφάσεις προ λίγων ημερών. Αν έπρεπε να κερδίσει ο Παναθηναϊκός, εντάξει», δήλωσε μετά το τέλος του ισόπαλου ντέρμπι της Λεωφόρου ο Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος πρόσθεσε: «Κάρτες που δίνονται σε μας, κάρτες που δεν δίνονται στον αντίπαλο, το γκολ μπαίνει μετά το πέρας των καθυστερήσεων ενώ είχε λήξει ο χρόνος όσο η μπάλα ήταν στο κέντρο. Είναι πάρα πολλά για να τα αφήσουμε να περάσουν έτσι. Είναι άδικο. Μας δοκιμάζουν από κάθε άποψη, ενώ άλλους τους σπρώχνουν. Αν θέλετε να μιλήσουμε για ποδόσφαιρο, ο Παναθηναϊκός μας διέλυσε στο πρώτο ημίχρονο, αλλά στο δεύτερο άλλαξε τελείως το ματς. Αμυνθήκαμε πολύ καλά, σκοράραμε και χάσαμε κι άλλες ευκαιρίες».

Ο 54χρονος κόουτς του Δικεφάλου κλείνοντας τις δηλώσεις του είπε: «Αυτό δεν είναι ποδόσφαιρο, είναι ντροπή για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Πρέπει να αλλάξει άμεσα».

Σε αγωνιστικό επίπεδο το παιχνίδι ήταν εξαιρετικό, ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε στην τελευταία φάση, αλλά τα φώτα της δημοσιότητας, μετά τις δηλώσεις Λουτσέσκου, στράφηκαν στον Πορτογάλο ρέφερι, Τιάγκο Μάρτινς, που το σφύριξε. Ο Ρουμάνος προπονητής δεν είναι ούτε ο πρώτος, ούτε ο τελευταίος που βάλει κατά των αλλοδαπών διαιτητών που διευθύνουν ματς στην Σούπερ Λίγκα. Κακώς η UEFA τους στέλνει στην Ελλάδα, πρέπει να τους απαγορεύσει να έρχονται. Κι αν αυτό συμβεί, το πρωτάθλημα δεν πρόκειται να τελειώσει…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter