Λουτσέσκου: «Μπορούσαμε την ισοπαλία»

Λουτσέσκου: «Μπορούσαμε την ισοπαλία»

O Ραζβάν Λουτσέσκου μετά την ήττα του ΠΑΟΚ από τη Μαρσέιγ στις δηλώσεις του τόνισε ότι ο “δικέφαλος” θα μπορούσε να πάρει την ισοπαλία καθώς είχε πολύ καλή απόδοση στο δεύτερο ημίχρονο.

“Θα έπρεπε να παίξουμε με τον ίδιο τρόπο στο πρώτο ημίχρονο. Επιλέξαμε να κάνουμε ένα παιχνίδι γρήγορο, χωρίς υπομονή. Το δεύτερο γκολ είναι απόδειξη της ποιότητας της Μαρσέιγ. Είναι ομάδα που μπορεί να σου δημιουργήσει προβλήματα με την μπάλα στα πόδια” είπε ο Ρουμάνος τεχνικός και πρόσθεσε:
“Είμαι απογοητευμένος με το πρώτο ημίχρονο, θα έπρεπε να έχουμε μεγαλύτερη υπομονή, να κρατούμε την μπάλα. Στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε ότι έπρεπε να κάνουμε. Στα τελευταία δέκα λεπτά πιεστήκαμε με κάποιες στημένες φάσεις. Θα μπορούσαμε να πετύχουμε ένα γκολ και να πάρουμε την ισοπαλία”.
Για το αν περίμενε διαφορετικό παιχνίδι: “Δεν αλλάζω τα αισθήματα μου και την εντύπωσή μου. Είδα ό,τι περίμενα. Στο πρώτο ημίχρονο η Μαρσέιγ είχε την υπεροχή, αλλά δεν δημιούργησε πολλές φάσεις. Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε με αυτοπεποίθηση και όπως θέλαμε”.

Ο Πασχαλάκης

Ο κορυφαίος του ΠΑΟΚ, ο γκολκίπερ Πασχαλάκης δήλωσε: “Υπάρχει απογοήτευση, ήταν μεγάλη η προσπάθεια παιδιών. Υπήρξαν διαστήματα που παίξαμε όμορφο ποδόσφαιρο. Αυτά τα συναισθήματα έχουμε. Είμαστε ικανοποιημένοι για κάποια πράγματα που κάναμε καλά και απογοητευμένοι για κάποια άλλα που δεν μας βγήκαν. Δεχθήκαμε δύο γκολ, υπάρχει απογοήτευση. Είναι διπλά τα παιχνίδια, μας περιμένει μία Τούμπα, δεν θα είναι εύκολα στην έδρα μας. Αισιοδοξία και προχωράμε”.

Για τη ρεβάνς ειπε: “Είναι καλή ομάδα η Μαρσέιγ, όπως και εμείς. Μπήκαμε λίγο φοβισμένα στο α’ μέρους και οπισθοχωρήσαμε στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου. Με την εικόνα του β’ μέρους θα είναι δύσκολα για τη Μαρσέιγ στην Τούμπα. Χαμηλά το κεφάλι, να δουλέψουμε, ώστε να είμαστε πανέτοιμοι για τη ρεβάνς”.

“Μπορούμε κάτι σπουδαίο”

Ο σκόρερ του “δικεφάλου”, Ελ Καντουρί δήλωσε:

“Το γκολ είναι σημαντικό για μένα και την ομάδα. Προφανώς είμαι χαρούμενος, αλλά θα έπρεπε να βάλουμε ακόμη ένα, για να κρατήσουμε το αποτέλεσμα πιο ανοιχτό για το δεύτερο παιχνίδι. Χάσαμε, αλλά το αποτέλεσμα δεν είναι δραματικό. Στην Τούμπα μπορούμε να πετύχουμε κάτι σπουδαίο.

Οι εντολές που πήρα ήταν να βοηθήσω στα χαφ για την άμυνα, αλλά και την επίθεση. Είχαμε τον χώρο για να παίξουμε. Ίσως στο πρώτο μέρος μάς έλειπε το κουράγιο, η αυτοπεποίθηση. Στο δεύτερο παίξαμε περισσότερο με την μπάλα, είχαμε κάποιες ευκαιρίες για να σκοράρουμε. Έπρεπε να έχω το νου μου για την άμυνα, αλλά παράλληλα να προσπαθήσω να δημιουργήσω για την επίθεση.

Δεν είμαστε ποτέ χαρούμενοι όταν χάνουμε, αλλά το αποτέλεσμα είναι θετικό για μας. Στο γήπεδό μας μπορούμε να κάνουμε πολλές ευκαιρίες. Έχουμε τη δυνατότητα να πετύχουμε κάτι σπουδαίο. Μας επιτρέπει να ονειρευόμαστε. Ας ελπίσουμε πως αυτό το αποτέλεσμα θα μας βοηθήσει για τον δεύτερο αγώνα”.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter