Λονδίνο: Μεγάλη φωτιά στο Somerset House (Video)

Λονδίνο: Μεγάλη φωτιά στο Somerset House (Video)

Περίπου 100 πυροσβέστες κινητοποιήθηκαν, το Σάββατο (17/8), για την αντιμετώπιση φωτιάς στο Somerset House στο κεντρικό Λονδίνο.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το BBC, η Πυροσβεστική Υπηρεσία του Λονδίνου (LFB) δήλωσε ότι έστειλε συνεργεία μετά από κλήση που έλαβε λίγο πριν από το μεσημέρι. Δεν έχουν αναφερθεί τραυματισμοί, δήλωσε η Μητροπολιτική Αστυνομία. Η LFB πρόσθεσε ότι η αιτία της πυρκαγιάς δεν είναι ακόμη γνωστή.

Το Somerset House είναι ένας καλλιτεχνικός χώρος και, το Σάββατο (17/8), επρόκειτο να φιλοξενήσει εκδήλωση breakdancing. Τα βίντεο που αναρτήθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δείχνουν γκρίζο καπνό να υψώνεται στον αέρα τόσο πάνω από τον ποταμό Τάμεση όσο και πάνω από την κοντινή γέφυρα Waterloo Bridge. Η LFB δήλωσε ότι τα συνεργεία της αντιμετωπίζουν τις φλόγες που «βρίσκονται σε μέρος της οροφής του κτιρίου».

Δεκαπέντε πυροσβεστικά οχήματα, συμπεριλαμβανομένων πληρωμάτων από το Σόχο, το Ίσλινγκτον και τους γύρω πυροσβεστικούς σταθμούς βρίσκονται στο σημείο, πρόσθεσε η Πυροσβεστική Υπηρεσία. Μάλιστα, δύο από τις σκάλες ύψους 32 μέτρων της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας έχουν αξιοποιηθεί ως μέρος της επιχείρησης για την αντιμετώπιση της πυρκαγιάς.

«Η κυκλοφορία στη γύρω περιοχή θα επηρεαστεί καθώς τα πυροσβεστικά πληρώματα επιχειρούν», ανέφερε η LFB σε δήλωσή της. Ακόμα, η Μητροπολιτική Αστυνομία δήλωσε ότι οι αξιωματικοί κλήθηκαν στις 12:25 [τοπική ώρα]. Οι δρόμοι έχουν κλείσει και θεωρείται πως κανείς δεν βρίσκεται μέσα στο Somerset House.


Διαβάστε επίσης

Θα φάμε και πάλι… ακρίβεια με το τσουβάλι – Νέες ανατιμήσεις αναμένονται από Σεπτέμβριο

«Νηστικοί και χωρίς νερό» – Οι Εποχικοί Πυροσβέστες αποκαλύπτουν διαλόγους σοκ στον ασύρματο (Video)

Κασσελάκης: «Αυτό το failed state Μητσοτάκη πρέπει να τελειώσει. Είναι θέμα ανθρώπινης αξιοπρέπειας»

Άνδρος: Aπολύθηκε ο καπετάνιος του SAONISOS – Η οδηγός περιγράφει τον πανικό – Περίεργη ανακοίνωση από το υπουργείο (Video)

Φωτιά στην Αττική: 104 κατοικίες κατεδαφιστέες και ακατάλληλες για χρήση – Συνεχίζονται οι αυτοψίες

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter