Τσίμπα μία… ευκαιρία: Ο Μητσοτάκης και η προπληρωμένη κάρτα 150 ευρώ για τους κάτω των 25 ετών (Video)

Να… τσιμπήσουν την ευκαιρία καλεί τους νέους ο Κυριάκος Μητσοτάκης και να σπεύσουν να εμβολιαστούν παρέχοντας μία προπληρωμένη κάρτα 150 ευρώ.

Η pre-paid card που ανακοίνωσε η κυβέρνηση Μητσοτάκη «στοχεύει» ξεκάθαρα την ηλικιακή ομάδα 18-25, οι σημερινοί νέοι, οι οποίοι έχουν δείξει την αποστροφή τους προς τα περιοριστικά μέτρα που έχει επιβάλει η κυβέρνηση το προηγούμενο διάστημα κάτι που έχει αποτυπωθεί και δημοσκοπικά.

Freedom Pass

«Ύστερα από 16 μήνες αναμέτρησης με τον κορονοϊό η χώρα δείχνει να κερδίζει τη μάχη μένοντας πάντα σε επιφυλακή» είπε ο Κυρ. Μητσοτάκης ξεκινώντας την παρουσίαση. «Όλο αυτό το διάστημα η κυβέρνηση στήριξε το ΕΣΥ, τους εργαζομένους και τις επιχειρήσεις, ένα πολύπλευρο πρόγραμμα ύψους 40 δισ. ευρώ. Έχει έλθει η ώρα η πολιτεία να επιβραβεύσει μία ηλικιακή ομάδα που επλήγη από τον κορονοϊό. Αναφέρομαι στους νέους 18 – 25 ετών, που είναι 940.000» τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και συμπλήρωσε: «Από σήμερα ανοίγεται ένα παράθυρο ελευθερίας για τον ελεύθερο χρόνο τους. Με την πρώτη δόση εμβολιασμού θα αποκτούν μία προπληρωμένη κάρτα ύψους 150 ευρώ για ταξίδια και για πολιτιστικά δρώμενα».

H «Κάρτα Ελευθερίας» ή αλλιώς Freedom Pass, θα είναι διαθέσιμη το τρίτο δεκαήμερο του Ιουλίου μέσα από το gov.gr ο ενδιαφερόμενος θα κάνει αίτηση και η κάρτα θα αποθηκεύεται στην ψηφιακή μορφή στο ψηφιακό πορτοφόλι του κινητού και θα μπορεί να χρησιμοποιείται για συγκεκριμένα πράγματα.

Παρουσίαση μέτρων για την ενθάρρυνση των εμβολιασμών από τον Πρωθυπουργό Κ. Μητσοτάκη και Υπουργούς