iPhone 16: LIVE η παρουσίαση του στο Apple Event 2024

iPhone 16: LIVE η παρουσίαση του στο Apple Event 2024

Η Apple παρουσιάζει  τα iPhone 16 που έχουν κατασκευαστεί ειδικά για την τεχνητή νοημοσύνη, η οποία επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργούν κείμενο και εικόνες, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης Apple Event 2024.

Το κεντρικό σύνθημα του Αpple Event 2024 είναι «It’s Glowtime».

Δείτε Live

 

Τα χρώματα γύρω από το λογότυπο της Apple στην αφίσα «It’s Glowtime» είναι παρόμοια με εκείνα της φωνητικής βοηθού Siri, γεγονός που υποδηλώνει ότι πρόκειται για ένα προοίμιο των νέων χαρακτηριστικών της Siri που θα μπορούσαν να προηγηθούν κατά τη διάρκεια της τελετής παρουσίασης.

Ειδικότερα, η Apple ανακοίνωσε για πρώτη φορά την εισαγωγή των χαρακτηριστικών Apple Intelligence (διάβαζε AI) στο iOS 18 κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης WWDC 2024. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, η Apple ανακοίνωσε επίσης ότι θα επανασχεδιάσει το Siri για να καταστήσει τη φωνητική βοηθό πιο «φυσική, πλαισιωμένη και προσωπική» και να παρέχει μια απλούστερη και ταχύτερη εμπειρία χρήσης. Η Siri θα λάβει επίσης μια σχεδιαστική ανανέωση, με λαμπερά φώτα που τυλίγονται γύρω από την άκρη της οθόνης του χρήστη όταν η φωνητική βοηθός είναι ενεργή.

Η Apple αντιμετωπίζει τεράστια πίεση ενόψει της εκδήλωσης για να αποδείξει ότι τα νέα χαρακτηριστικά AI και άλλες ενημερώσεις του iPhone 16 αξίζουν την αναβάθμιση. Η Apple πρέπει επίσης να πείσει τους επενδυτές ότι δεν έχει μείνει πίσω στην κούρσα εξοπλισμών AI, καθώς οι ανταγωνιστές έχουν ήδη κυκλοφορήσει παρόμοια χαρακτηριστικά με τη νέα τεχνολογία.

Από την κυκλοφορία του iPhone 12 με συνδεσιμότητα 5G το 2020, η εταιρεία έχει δώσει στους πελάτες λίγους λόγους για να αγοράσουν την τελευταία γενιά. Οι κάμερες των τηλεφώνων έχουν σε μεγάλο βαθμό εξελιχθεί σε σημείο που να επαρκούν για τις καθημερινές ανάγκες των περισσότερων ανθρώπων χωρίς σημαντικές αλλαγές στο υλικό, ενώ σε κάποιο σημείο το ανθρώπινο μάτι δεν είναι καν σε θέση να αντιληφθεί υψηλότερες αναλύσεις οθόνης.

Translated with DeepL.com (free version)

Διαβάστε επίσης

«Λευκά» ποινικά μητρώα από… μαύρη τρύπα

Κακοκαιρία Atena: Καταιγίδες, χαλαζοπτώσεις και ισχυροί άνεμοι – Πότε ξεκινούν, πόσο θα κρατήσουν τα φαινόμενα (LIVE)

Ξανά στο εδώλιο ο Λιγνάδης – Ξεκινά η δίκη σε δεύτερο βαθμό για βιασμούς ανηλίκων

Χωρίς ταξί σήμερα η Αττική – 24ωρη απεργία του ΣΑΤΑ

Στην Αθήνα ο Τσεντί Οσμάν – Αυτή είναι η συμφωνία με τον Παναθηναϊκό (Photos)

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
17/09/2024, 07:00
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter