Λίβανος: Πού εντοπίστηκε η σορός του Νασράλα – Οι πρώτες εκτιμήσεις για το πώς σκοτώθηκε (Photos)

Λίβανος: Πού εντοπίστηκε η σορός του Νασράλα – Οι πρώτες εκτιμήσεις για το πώς σκοτώθηκε (Photos)

Ομάδες διάσωσης που επιχειρούν στην ισοπεδωμένη γειτονιά της Βηρυτού, όπου βρίσκονταν τα κεντρικά της Χεζμπολάχ, ανέσυραν την Κυριακή τη σορό του ηγέτη της οργάνωσης, Χασάν Νασράλα, σύμφωνα με όσα δήλωσαν στο Reuters μια ιατρική πηγή και μια πηγή ασφαλείας.

Η Χεζμπολάχ με ανακοίνωσή της επιβεβαίωσε το Σάββατο  τον θάνατο του Νασράλα, ωστόσο δεν ανέφερε πώς ακριβώς σκοτώθηκε ούτε πότε θα γίνει η κηδεία του. Οι δύο πηγές είπαν στο Reuters ότι το σώμα του Νασράλα δεν είχε δεχτεί άμεσα πλήγματα και η αιτία θανάτου του ήταν ένα αμβλύ τραύμα από την ισχύ της έκρηξης.

Ο Robin Ramaekers, ανταποκριτής του βελγικού μέσου VTM News, βρέθηκε στο σημείο της δολοφονικής επίθεσης μαζί με την ομάδα του, και αναφέρει πως πάνω από 100 άτομα μπορεί να είναι ακόμα εγκλωβισμένα κάτω από τα συντρίμμια, στην περιοχή δεν υπάρχουν διασώστες, ενώ η γενικότερη αίσθηση που υπάρχει είναι πως «το Ιράν μας εγκατέλειψε».

Την ίδια στιγμή, βίντεο από το πρακτορείο Anadolu παρουσιάζει… τον κρατήρα που δημιουργήθηκε από τον μαζικό βομβαρδισμό, ο οποίος είχε σαν συνέπεια την «κατεδάφιση» των κτιρίων που στέγαζαν – στα υπόγειά τους – κεντρικά γραφεία της Χεζμπολάχ και τον θάνατο του Νασράλα.

Διαβάστε επίσης

Χασάν Νασράλα: Η Χεζμπολάχ επιβεβαιώνει τον θάνατό του – Τριήμερο πένθος στη χώρα

Καρυστιανού: Δε μπορεί να ξεκινήσει η δίκη, έχουν φροντίσει να λείπουν στοιχεία – Δεν έχω πενθήσει ακόμα όπως θέλω (Video)

Λειψυδρία: Aνοιξε τις κάνουλες για χαράτσια και ιδιώτες ο Μητσοτάκης – Επιστήμονες και ειδικοί μιλούν στο Documento για τα μέτρα Σκυλακάκη

Ομηροι των servicers είναι 2.271.548 οφειλέτες

Ποιοι είναι οι «άριστοι» Διοικητές της ΔΥΠΑ με τα ευαίσθητα αυτιά που σκορπούν τα χρήματα για την αγορά πανάκριβων ηλεκτρικών συσκευών

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter