Λίβανος: Εικόνες «δεύτερης Γάζας» στη Βηρυτό – Βομβαρδισμένα κτίρια, ερείπια, νεκροί και ξεριζωμένοι (Photos)

Λίβανος: Εικόνες «δεύτερης Γάζας» στη Βηρυτό – Βομβαρδισμένα κτίρια, ερείπια, νεκροί και ξεριζωμένοι (Photos)

Σε “δεύτερη Γάζα” είναι προφανές ότι επιχειρεί να μετατρέψει τον Νότιο Λίβανο και την πρωτεύουσα Βηρυτό ο Νετανιάχου και το Ισραήλ, καθώς μετά το εντυπωσιακό και συνάμα σοκαριστικό χτύπημα κατά των κεντρικών γραφείων της Χεζχμπολάχ, με στόχο τον ίδιο τον ηγέτη της Χασάν Νασράλα, συνεχίζει απρόσκοπτα να βομβαρδίζει πολλές περιοχές της χώρας τρομοκρατώντας τον πληθυσμό και οδηγώντας σε νέα κύματα εκτοπισμένων, αυτή τη φορά στον Λίβανο, μετά τον όλεθρο και τη γενοκτονία στη Γάζα.

Τα ξημερώματα του Σαββάτου σημειώθηκε μια νέα ισραηλινή επίθεση στον Λίβανο, με μαχητικά αεροσκάφη να βομβαρδίζουν ανηλεώς τα νότια προάστια της Βηρυτού.

Ο αριθμός των νεκρών από αυτό το τελευταίο μπαράζ παραμένει αδιευκρίνιστος, με τα ασθενοφόρα να μην μπορούν να φτάσουν στις πληγείσες περιοχές στην περιοχή Dahiyeh λόγω της έντασης των χτυπημάτων, αναφέρουν τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Εικόνες διεθνών πρακτορείων δείχνουν γυναίκες και παιδιά να φεύγουν κακήν κακώς από τη Βηρυτό, κτίρια κατεστραμμένα, ερείπια παντού, και σωστικά συνεργεία να προσπαθούν να εντοπίσουν ζωντανούς ή τραυματίες κάτω από τα χαλάσματα.

 

Διαβάστε επίσης

Θρίλερ με τον θάνατο του Νασράλα: Νεκρός ο ηγέτης της Χεζμπολάχ, λένε Ισραηλινά ΜΜΕ – Διαψεύδει η οργάνωση (Photos-Videos)

Το Documento αποκαλύπτει: Δωμάτιο θανάτου χωρίς κάμερες στο Αστυνομικό Τμήμα Αγ. Παντελεήμονα

ΑΤ Αγίου Παντελεήμονα: Ο διοικητής ομολόγησε πως ο 38χρονος Πακιστανός δεν κρατήθηκε ποτέ μαζί με άλλους

ΟΗΕ: Δεκάδες έφυγαν από την αίθουσα μόλις ο Νετανιάχου ανέβηκε στο βήμα για την ομιλία του (Video)

Βουλή: Αναφορά Στύλιου σε Γεωργιάδη για την «τραγική υποστελέχωση» του νοσοκομείου Άρτας

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter