Λιβάγια: «Υπάρχει ρήτρα, δεν μπορώ να πάω σε μεγάλο αντίπαλο της ΑΕΚ»

Λιβάγια: «Υπάρχει ρήτρα, δεν μπορώ να πάω σε μεγάλο αντίπαλο της ΑΕΚ»

Ο Μάρκο Λιβάγια τον περασμένο Φεβρουάριο έφυγε από την ΑΕΚ και υπάρχει έντονη φημολογία ότι για την απόκτηση του ενδιαφέρεται ο Ολυμπιακό.

Ο Κροάτης επιθετικός σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα dalmacijadanas.hr ρωτήθηκε για το αν έχουν βάση τα σενάρια που υποστηρίζουν ότι θα επιστρέψει στην Ελλάδα το προσεχές καλοκαίρι και στην απάντηση του τόνισε πως αυτό δεν γίνεται. «Υπάρχει μία ρήτρα που υπέγραψε στην ΑΕΚ και δεν μπορώ να παίξω για τους μεγαλύτερους αντιπάλους του συλλόγου, τουλάχιστο για ένα διάστημα», δήλωσε ο Λιβάγια, ο οποίος διέψευσε πως έχει ήδη υπογράψει σε ομάδα της Τουρκίας: «Δεν είναι αλήθεια. Είχαμε διαπραγματεύσεις, με ήθελαν τον χειμώνα, δεν συμφωνήσαμε όμως με κάποιους όρους».

Όσο για το πού θα τον βρει η νέα σεζόν, δεδομένου ότι η Χάιντουκ επιθυμεί σφόδρα να τον κρατήσει, ο 28χρονος στράικερ, είπε: «Δεν συζητάμε ακόμα το μέλλον μου. Ειλικρινά δεν το σκέφτομαι ακόμα. Η μεταγραφική περίοδος δεν είναι πλέον το επίκεντρο, αλλά το παιχνίδι του Σαββάτου και το τέλος του πρωταθλήματος».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter