Liberation: «Πόσο μακριά θα φτάσει ο Νετανιάχου;»

Liberation: «Πόσο μακριά θα φτάσει ο Νετανιάχου;»

Στη Γαλλίαη Le Figaro γράφει: «Το Ισραήλ προετοιμάζει την απάντησή του μετά τα χτυπήματα του Ιράν». Το Ισραήλ έχει δεσμευτεί να κάνει την Τεχεράνη «να πληρώσει το τίμημα» μετά την εκτόξευση σχεδόν 200 πυραύλων στο έδαφός του. Στη Liberation διαβάζουμε: «Πόσο μακριά θα φτάσει ο Νετανιάχου;». Μετά τις ιρανικές πυραυλικές επιθέσεις κατά του εβραϊκού κράτους, ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου προειδοποίησε: «Όποιος μας επιτεθεί, θα του επιτεθούμε».

Στις ΗΠΑ, η Washington Post έχει σήμερα τίτλο: «Ζητείται αυτοσυγκράτηση από το Ισραήλ στο Ιράν». Ο ισραηλινός στρατός υπόσχεται απάντηση στην επίθεση του Ιράν εν μέσω εκκλήσεων για αυτοσυγκράτηση. Στη Wall Street Journal διαβάζουμε: «Το Ισραήλ βλέπει άνοιγμα για να στοχεύσει την Τεχεράνη». Το Ισραήλ σχεδιάζει την απάντησή του μετά την πυραυλική επίθεση του Ιράν.

Στη Βρετανία, ο Guardian γράφει: «Οι ΗΠΑ προειδοποιούν το Ισραήλ: δεν θα υποστηρίξουμε επιθέσεις σε πυρηνικές εγκαταστάσεις του Ιράν». Κορυφαίος Ισραηλινός διπλωμάτης προειδοποιεί ότι τα αντίποινα της χώρας του για την ιρανική πυραυλική επίθεση θα είναι «βαρύτερα από ό,τι θα μπορούσε ποτέ να φανταστεί η Τεχεράνη».
Στη Daily Telegraph διαβάζουμε «Οι βρετανικές δυνάμεις «δεν μπορούν να υπερασπιστούν το Ισραήλ»». Οι βρετανικές Ένοπλες Δυνάμεις δεν είναι σε θέση να υπερασπιστούν το Ισραήλ από επιθέσεις βαλλιστικών πυραύλων του Ιράν, ισχυρίστηκαν ειδικοί στον τομέα της άμυνας.

Στην Ιταλία, η Corriere della Sera αναφέρει: «Αιματηρή μάχη στον Λίβανο». Τουλάχιστον οκτώ στρατιώτες σκοτώθηκαν χθες στις μάχες εναντίον της Χεζμπολάχ.

Στην Ισπανία, η El Pais γράφει: «Χεζμπολάχ και Ισραήλ μάχονται σώμα με σώμα στον Λίβανο». Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε τον θάνατο οκτώ στρατιωτών του στον Λίβανο.

Διαβάστε επίσης

Μέση Ανατολή: Και τώρα που θα φτάσει η τιμή του πετρελαίου;

Λίβανος – ΥΠΕΞ: «Ο Νασράλα είχε συμφωνήσει σε κατάπαυση του πυρός λίγο πριν δολοφονηθεί – Ενημερώθηκαν ΗΠΑ και Γαλλία» (Video)

Φον ντερ Λάιεν: Μετά τους λύκους υπαναχωρεί και στην προστασία των δασών προκαλώντας τους οικολόγους

Νέο γαλάζιο αντάρτικο: Μετά την ερώτηση των «11», «χτύπημα» από τους «8» – Πριν το «Street Party» στη Ρηγίλλης

Κύρτσος: Ο Νετανιάχου αποτελεί το συμπλήρωμα του θεοκρατικού καθεστώτος του Ιράν

Πολάκης: Ήμουν, είμαι και θα είμαι ΣΥΡΙΖΑ – Δεν κατεβαίνω για να χάσω (Videos)

Συγγρού: Η στιγμή της άγριας συμπλοκής – Μπλόκαραν με τζιπ αναβάτες μηχανής και τους πυροβόλησαν (Video)

Το Τελ Αβίβ χτύπησε ξανά στο κέντρο της Βηρυτού: Τουλάχιστον έξι νεκροί – «Όχι άλλο αίμα», λέει ο πρωθυπουργός του Λιβάνου

Ισορροπίες τρόμου στη Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ ετοιμάζει «οδυνηρό» πλήγμα – Νέες απειλές για «ισχυρότερη απάντηση» από το Ιράν

Στέφανος Κασσελάκης: Ανακοινώνει την υποψηφιότητά του την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ με βίντεο στα social media

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter