Liberation: «Ολυμπιακοί Αγώνες στη σκιά του πολέμου για τους Ουκρανούς αθλητές»

Liberation: «Ολυμπιακοί Αγώνες στη σκιά του πολέμου για τους Ουκρανούς αθλητές»

Στη Γαλλίαη Le Figaro γράφει: «Η Σελίν Ντιόν θα κάνει τη μεγάλη επιστροφή στους Ολυμπιακούς Αγώνες». Η άφιξη της Σελίν Ντιόν στην πρωτεύουσα αναβιώνει τις φήμες για τη συμμετοχής της στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων. Στη Liberation διαβάζουμε: «Ολυμπιακοί Αγώνες στη σκιά του πολέμου για τους Ουκρανούς αθλητές». Στην Ουκρανία, η προετοιμασία των αθλητών για τους Ολυμπιακούς Αγώνες υπονομεύτηκε από τον πόλεμο.

Στη Γερμανία, η Die Welt γράφει: «Το κράτος δικαίου της Γερμανίας παρουσιάζει αδύνατα σημεία». Η έκθεση της ΕΕ συνιστά μεταρρυθμίσεις σε τέσσερις τομείς. Η Tagesspiegel αναφέρει: «Αναστάτωση στην ευρωπαϊκή οικονομία». Η Κίνα κατασκευάζει τα περισσότερα εργοστάσια παραγωγής τσιπ στον κόσμο.

Στις ΗΠΑ, η Washington Post έχει σήμερα τίτλο: «Ο Μπάιντεν εξήγησε τους λόγους της αποχώρησής του από την προεκλογική εκστρατεία». Ακόμη και με τα φώτα της δημοσιότητας να βρίσκονται τώρα στον Αντιπρόεδρο Κάμαλα Χάρις ως πιθανή υποψήφια γιατο χρίσμα των Δημοκρατικών, ο Μπάιντεν υποστήριξε πώς θα εργαστεί σκληρά μέχρι τη λήξη της θητείας του.
Στη Wall Street Journal διαβάζουμε: «Μπάιντεν: Ώρα να παραδώσουμε τη σκυτάλη». Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν εξήγησε σε ομιλία του στον Λευκό Οίκο την απόφασή του να μην επιδιώξει την επανεκλογή του, λέγοντας ότι είναι καιρός να «παραδώσουμε τη σκυτάλη στη νέα γενιά».

Στη Βρετανία, ο Guardian γράφει: «Αποκάλυψη: Οι πλούσιες δυτικές χώρες πρωτοστατούν στην παγκόσμια επέκταση του φυσικού αερίου και του πετρελαίου». Χώρες όπως οι ΗΠΑ και το Ηνωμένο Βασίλειο οδηγούν σε ένα ξέσπασμα της επέκτασης των ορυκτών καυσίμων παρά τις κλιματικές τους δεσμεύσεις.

Στην Ιταλία, η Corriere della Sera αναφέρει: «Στο Πεκίνο ο Κουλέμπα: ” Έτοιμη για διαπραγμάτευση η Ουκρανία “».  Θα παίξει η Κίνα τον ρόλο του κεντρικού μεσολαβητή στη σύγκρουση μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας;

Στην Ισπανία, η El Pais γράφει: «Η ιδεολογία της Κάμαλα Χάρις, από τις αμβλώσεις μέχρι την υπεράσπιση των μεταναστών». Η αντιπρόεδρος των ΗΠΑ υπόσχεται να προχωρήσει περισσότερο από τον Τζο Μπάιντεν σε θέματα όπως η άμβλωση και το κλίμα.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter