Liberation: «Ινταλγκό, Μακρόν, Μπαρντελά… Ποιος επωφελείται από τους Ολυμπιακούς Αγώνες;»

Liberation: «Ινταλγκό, Μακρόν, Μπαρντελά… Ποιος επωφελείται από τους Ολυμπιακούς Αγώνες;»

Στη Γαλλίαη Le Figaro γράφει: «Αντιμετωπίζοντας την Κίνα, η Ασία ανησυχεί για την υποστήριξη των ΗΠΑ». Ο Τραμπ υποστηρίζει ότι «η Ταϊβάν πρέπει να μας πληρώνει για την άμυνα» και αμφισβητεί την υποστήριξη των Ηνωμένων Πολιτειών. Στη Liberation διαβάζουμε: «Ινταλγκό, Μακρόν, Μπαρντελά… Ποιος επωφελείται από τους Ολυμπιακούς Αγώνες;». Οι πολιτικοί ηγέτες της Γαλλίας ήδη προσπαθούν να καρπωθούν τις πρώτες δάφνες από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Στις ΗΠΑ, η Washington Post έχει σήμερα τίτλο: «Με την επιλογή του Γουόλς, έκλεισε το εισιτήριο των Δημοκρατικών». Ο Γουόλς, ο οποίος έχει ρεκόρ κερδίζει τους συντηρητικούς ψηφοφόρους της υπαίθρου, είναι ελάχιστα γνωστός στην πολιτική σκηνή. Στη Wall Street Journal διαβάζουμε: «Η Χάρις επέλεξε τον κυβερνήτη της Μινεσότα Τιμ Γουόλς, ως υποψήφιο αντιπρόεδρο». Πρώην εκπαιδευτικός, ο Τιμ Γουόλς διανύει τη δεύτερη θητεία του ως κυβερνήτης της Μινεσότα και προεδρεύει της Ένωσης Δημοκρατικών Κυβερνητών..

Στη Βρετανία, ο Guardian γράφει: «Δικηγόροι φοβούνται για την ασφάλειά τους εν μέσω των απειλών από την ακροδεξιά». Το Law Society and Immigration Law Practitioners’ Association (ILPA) δήλωσε ότι τα μέλη τους διατρέχουν κίνδυνο, αφού μια λίστα με έως και 60 κέντρα παροχής συμβουλών για τη μετανάστευση κυκλοφόρησε στο Telegram με ένα μήνυμα που υποδηλώνει ότι πρέπει να γίνουν στόχος διαμαρτυριών.

Στη Γερμανία, η Die Welt γράφει: «Όλο και περισσότεροι συνταξιούχοι εργάζονται στη Γερμανία». Στο τέλος του 2022, 1.356.738 συνταξιούχοι εξακολουθούσαν να εργάζονται.

Στην Ιταλία, η Corriere della Sera αναφέρει: «H Χάρις επέλεξε (με το ναι του Ομπάμα) τον Τιμ Γουόλς για υποψήφιο αντιπρόεδρο». Ο 60χρονος κυβερνήτης της Μινεσότα, θα είναι αναπληρωτής της Κάμαλα Χάρις.

Στην Ισπανία, η El Pais γράφει: «Η Χάρις θα αντιμετωπίσει τον Τραμπ έχοντας για νούμερο δύο έναν άνδρα με ισχυρό προοδευτικό προφίλ». Η υποψήφια των Δημοκρατικών για τις εκλογές της 5ης Νοεμβρίου, Κάμαλα Χάρις, πήρε την πιο σημαντική απόφαση στο διάστημα που είναι υποψήφια: Επέλεξε τον κυβερνήτη της Μινεσότα, Τιμ Γουόλς, ως υποψήφιο αντιπρόεδρο.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter