Liberation: «Η Καμάλα έρχεται, ο Τραμπ τρέμει»

Liberation: «Η Καμάλα έρχεται, ο Τραμπ τρέμει»

Στις ΗΠΑ οι μεγάλες εφημερίδες ασχολούνται με τις εξελίξεις στο συνέδριο των Δημοκρατικών και την υποψηφιότητα Χάρις. Η Wall Street Journal, κυκλοφόρησε με τίτλο: «Ο Γουόλτς αποδέχεται την υποψηφιότητα του για αντιπρόεδρος την ώρα που οι Δημοκρατικοί κοροϊδεύουν τον Τραμπ». Στην Washington Post διαβάζουμε: «Ο Γουόλτς συστήνεται σε εθνικό επίπεδο», ενώ η USA Today φιλοξενεί ένα ρεπορτάζ για την υποψήφιο πρόεδρο με τίτλο: «Πως η Χάρις διαμορφώθηκε από την μαμά της».

Στην Γαλλία η Liberation κυκλοφορεί με πρωτοσέλιδο για τις αμερικανικές εκλογές με τίτλο: «Η Καμάλα έρχεται, ο Τραμπ τρέμει». Στο άρθρο η γαλλική εφημερίδα αναλύει: «Ενώ το Δημοκρατικό στρατόπεδο που συγκεντρώθηκε στο Σικάγο πήρε φωτιά για την υποψήφια του, ο πρώην Ρεπουμπλικάνος πρόεδρος, που βρίσκεται πίσω στις δημοσκοπήσεις, παλεύει να προσαρμόσει την στρατηγική της προεκλογικής του εκστρατείας». Από την πλευρά της η La Tribune στέκεται στο πρωτοσέλιδο της στην επιδημία της mpox με τίτλο: «Ευλογιά των πιθήκων: Γιατί καθυστερεί η εκστρατεία εμβολιασμού στην Γαλλία;».

Στην Γερμανία, διαβάζουμε στο πρωτοσέλιδο της Die Welt : «Η παράνομη μετανάστευση προς την Ευρώπη αυξάνεται σημαντικά». Στο άρθρο μέσα αναφέρεται πως: «Ο βασικός προορισμός είναι η Γερμανία. Σύμφωνα με την Ομοσπονδιακή Αστυνομία καταπολέμησης του εγκλήματος, τα δίκτυα μεταφοράς γίνονται όλο και πιο αδίστακτα».

Στην Μεγάλη Βρετανία, ο Guardian έχει κεντρικό τίτλο: «Η βρετανική αστυνομία απειλεί να ζητήσει την έκδοση εγκληματιών που σχετίζονται με σεξουαλικό εκβιασμό». Στο πρωτοσέλιδο της η Daily Telegraph κυκλοφορεί με βασικό τίτλο: «Θαυματουργό φάρμακο για την Αλτσχάιμερ παίρνει έγκριση». Στο σχετικό ρεπορτάζ αναφέρεται ότι το νέο φάρμακο, το Lecanemab, καθυστερεί την γνωστική έκπτωση κατά 27%.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter