Liberation: «Η Αριστερά προ των πυλών της εξουσίας στη Βρετανία»

Liberation: «Η Αριστερά προ των πυλών της εξουσίας στη Βρετανία»

Στη Γαλλίαη Le Figaro γράφει: «Βουλευτικές εκλογές: το σενάριο μιας ακυβέρνητης Γαλλίας». Εάν δεν προκύψει σαφής πλειοψηφία στη συνέλευση υπέρ ενός από τα τρία πολιτικά μπλοκ, η χώρα θα μπορούσε να βυθιστεί σε μια μεγάλη θεσμική κρίση. Στη Liberation διαβάζουμε: «Η Αριστερά προ των πυλών της εξουσίας στη Βρετανία». Η κατάσταση στη Βρετανία δεν συνδέεται τόσο με τη δημοτικότητα του κόμματος των Εργατικών, όσο με το καταστροφικό ιστορικό των Συντηρητικών μετά από 14 χρόνια στην εξουσία.

Στη Γερμανία, η Die Welt γράφει: «Ο φόβος ενός περιφερειακού πολέμου στη Μέση Ανατολή». Η Χεζμπολάχ επιτίθεται στο βόρειο Ισραήλ με πυραύλους, 60.000 άνθρωποι έχουν ήδη εκκενώσει τα σπίτια τους. Η Tagesspiegel αναφέρει: «Οι συνέπειες της τεχνητής νοημοσύνης». Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο προειδοποιεί για μαζική ανεργία.

Στις ΗΠΑ, η Washington Post έχει σήμερα τίτλο: «Η επίθεση στη Ράφα ολοκληρώνεται». Το Ισραήλ ανέφερε ότι η επίθεση στη Ράφα πλησιάζει στην ολοκλήρωσή της.

Στη Βρετανία, ο Guardian γράφει: «Το NHS θα παρέχει κρεβάτια σε οίκους φροντίδας για να μειώσει τις αναμονές στα νοσοκομεία, λένε η Εργατικοί». Οι Εργατικοί θα χρησιμοποιούσαν μέρος του προϋπολογισμού του NHS για να αγοράσουν κρεβάτια σε οίκους φροντίδας.

Στην Ιταλία, η Corriere della Sera αναφέρει: «Ευρωπαϊκά λάθη». Το αντίθετο από το επιθυμητό συμβαίνει αυτή τη στιγμή στο παιχνίδι για τις κορυφαίες θέσεις της ΕΕ.

Στην Ισπανία, η El Pais γράφει: «Ο Πούτιν ενισχύει τους δεσμούς με τη Βόρεια Κορέα». Ο Ρώσος ηγέτης επισκέπτεται την Πιονγκγιάνγκ για πρώτη φορά μετά από 24 χρόνια.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter