Liberation: «Επικίνδυνη επιστροφή για τη Λεπέν – Πότε ξεκινά η δίκη για κατάχρηση ευρωπαϊκών κονδυλίων»

Liberation: «Επικίνδυνη επιστροφή για τη Λεπέν – Πότε ξεκινά η δίκη για κατάχρηση ευρωπαϊκών κονδυλίων»

Στη Γαλλίαη Le Figaro γράφει: «Η αργή πρόοδος των Ρώσων να ανακαταλάβουν την περιοχή του Κουρσκ». Οι ουκρανικές δυνάμεις θα μπορούσαν να παραμείνουν σε αυτό το έδαφος κοντά στα σύνορα για τους επόμενους μήνες. Στη Liberation διαβάζουμε: «Επικίνδυνη επιστροφή για τη Μαρίν Λεπέν». Στις 30 Σεπτεμβρίου η δίκη της Μαρίν Λεπέν για κατάχρηση ευρωπαϊκών κονδυλίων. Η δίκη, από την οποία θα απουσιάζει ο Ζαν-Μαρί Λεπέν λόγω προβλημάτων υγείας, στοχεύει κυρίως την κόρη του, που κλήθηκε να εμφανιστεί μαζί με άλλα 26 άτομα και το RN, το οποίο αναφέρεται ως νομικό πρόσωπο, για να ρίξει φως στις υποψίες για υπεξαίρεση ευρωπαϊκών κονδυλίων μεταξύ 2004 και 2016.

Στη Γερμανία, η Die Welt γράφει: «Δραματική κατάσταση με τις πλημμύρες σε τέσσερις γειτονικές χώρες». Τουλάχιστον επτά άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους. Η Tagesspiegel αναφέρει: «Απορρίψεις στα γερμανικά σύνορα». Πότε είναι δυνατοί, πότε όχι.

Στις ΗΠΑ, η Washington Post έχει σήμερα τίτλο: «Στόχευσαν τον Τραμπ σε γήπεδο του γκολφ στη Φλόριντα». Ο ύποπτος τέθηκε υπό κράτηση αφού διέφυγε από το γήπεδο του γκολφ όπου έπαιζε ο Τραμπ, αφήνοντας πίσω του ένα τουφέκι. Στη Wall Street Journal διαβάζουμε: «Στόχος ενόπλου στη Φλόριντα ο Τραμπ». Ασφαλής ο Τραμπ μετά από άλλη μια απόπειρα δολοφονίας.

Στη Βρετανία, ο Guardian γράφει: «Νέα απόπειρα δολοφονίας σε βάρος του Τραμπ στο γήπεδο όπου έπαιζε γκολφ». «Aσφαλής και καλά στην υγεία του» ο πρώην πρόεδρος. Πράκτορες της Μυστικής Υπηρεσίας άνοιξαν πυρ όταν εντόπισαν άτομο με πυροβόλο όπλο.

Στην Ιταλία, η Corriere della Sera αναφέρει: «Συνελήφθη ένοπλος κοντά στον Τραμπ». Ένας 58χρονος κατασκευαστής κατοικιών στη Χαβάη είναι ο ύποπτος που συνελήφθη.

Στην Ισπανία, η El Pais γράφει: «Το FBI θεωρεί τους πυροβολισμούς στο γκολφ κλαμπ του Τραμπ ως «απόπειρα δολοφονίας»». «Σώος και αβλαβής» ο πρώην πρόεδρος.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter