Αποτροπιασμός στη Λευκάδα: Ιερέας είχε αλυσοδεμένα σκυλιά στο αυτοκίνητό του και τα έσερνε στον δρόμο (Video)

Αποτροπιασμός στη Λευκάδα: Ιερέας είχε αλυσοδεμένα σκυλιά στο αυτοκίνητό του και τα έσερνε στον δρόμο (Video)

Σοκ έχει προκαλέσει στη Λευκάδα το νέο συμβάν κακοποίησης ζώου με ιερέα που έσερνε σκυλιά πίσω από το όχημά του. Το περιστατικό καταγγέλθηκε από ένα νεόνυμφο ζευγάρι που έκανε τον μήνα του μέλιτος στο νησί με αποτέλεσμα να συλληφθεί ο ιερέας.

Το απόγευμα της Κυριακής, ενώ έκαναν βόλτα με το αυτοκίνητο, τα «έχασαν», όταν ξαφνικά είδαν στο αντίθετο ρεύμα ένα βαν να σέρνει δυο σκύλους δεμένους με αλυσίδες.

Σε βάρος του δράστη βεβαιώθηκε το διοικητικό πρόστιμο των 60.000 ευρώ ενώ ο άνδρας οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λευκάδας.

Προανάκριση για την υπόθεση πραγματοποίησε το Αστυνομικό Τμήμα Απολλωνίων.

Τι λένε για το περιστατικό μάρτυρες

Ένα ζευγάρι στη Λευκάδα, το οποίο είχε έρθει στο νησί από την Καλαμάτα, είδε πως ένας ιερέας έσερνε στον δρόμο αλυσοδεμένα δύο σκυλιά.

Το περιστατικό με την παράσυρση των σκυλιών καταγράφηκε σε βίντεο, ενώ ιερέας και νεόνυμφοι, σύμφωνα με το Star, κατέληξαν στο αστυνομικό τμήμα, όπου ασκήθηκε ποινική δίωξη στον πρώτο.

Στο βίντεο ακούγεται ο ιερέας στη Λευκάδα να λέει πως «πρώτη φορά συμβαίνει αυτό», με τη γυναίκα να απαντάει: «Πρώτη φορά συμβαίνει; Είναι δυνατόν να κάνετε αυτό το πράγμα;».

«H δικαιολογία του ήταν ότι “επειδή είχε κάτι κλαριά, δε χωρούσαν τα σκυλιά και πού να τα κουβαλήσω. Τα έδεσα απ’ έξω, για να τα πάω σπίτι μου”. Δεν φορούσε ράσα εκείνη τη στιγμή. Με το που φτάσαμε στο τμήμα, όμως, τσακ, εμφανίστηκε με τα ράσα», δήλωσε η νεαρή κοπέλα στο Star.

Διαβάστε επίσης

€455.000.000 σε ημέτερους σχολάρχες του Μητσοτάκη – Μισό δισ. ευρώ στο καρτέλ του «σκόιλ ελικίκου»

Πρώτο χτύπημα από την εσωκομματική αντιπολίτευση – Αφετηρία αμφισβήτησης της κυβερνητικής πολιτικής

Γερμανία: Το SPD πρώτο στο Βρανδεμβούργο – «Το κόμμα του Σολτς νίκησε, ο καγκελάριος έχασε»

Super League: Η βαθμολογία μετά την 5η αγωνιστική – Οι κερδισμένοι και τα ντέρμπι που έρχονται (Videos)

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter