Λεβαδειακός – ΠΑΟΚ 0-2: Χτύπησε στο φινάλε και ανέβηκε στη κορυφή

Λεβαδειακός – ΠΑΟΚ 0-2: Χτύπησε στο φινάλε και ανέβηκε στη κορυφή

Με δυο γκολ μετά το 86ο λεπτό ο ΠΑΟΚ νίκησε στη Λιβαδειά 2-0 τον Λεβαδειακό για την 7η αγωνιστική της Super League και σκαρφάλωσε ξανά στη κορυφή της βαθμολογίας.

Στο πρώτο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ είχε τη φλύαρη υπεροχή, με τον Λεβαδειακό πολύ καλό αμυντικά, ενώ ήταν αυτός πού έχασε τη μεγάλη ευκαιρία στο 41′ με το πλασέ του Ζίνι λίγο άουτ.

Στο 2ο μέρος είχαμε το ίδιο σκηνικό με τον Λεβαδειακό να κερδίζει πέναλτι στο 68′ μεσω VAR σε ναρκάρισμα του Γκόμες στον Γιαννιώτα. Το εκτέλεσε ο Μπάλτζι κι έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι κι έξω.

Τελικά τη λύτρωση στον ΠΑΟΚ έδωσε ο Καμαρά με κεφαλιά στο 86′ από σέντρα του Βιειρίνια. Και στις καθυστερήσεις σε σουτ του Κωνσταντέλια η μπάλα βρήκε στο χέρι του Λιάγκα. Ο Βεργέτης έδωσε πέναλτι αφού το είδε στο VAR και ο Σβαμπ έγραψε το τελικό 0-2.

Ο διαιτητής Βεργέτης “κιτρίνισε” τους Οτο, Μπάλτζι, Γκόμες, Λόβρεν, Σβαμπ, Γιαννιώτας, Γιαννιώτα, Κωστή, Βιεϊρίνια, Ρομό, Παπαδόπουλος.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Γκαραβέλης, Λιάγκας, Μεχία (64′ Πλέγας), Παπαδόπουλος, Τσάπρας, Τσόκαϊ (89′ Κάσσος), Μορέιρα, Πεντρόσο (64′ Κωστή), Μπάλτσι, Ζίνι (54′ Γιαννιώτας), Ρομό (89′ Οσμπολτ).

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Ότο (46′ Βιεϊρίνια), Λόβρεν, Κόλι, Γκόμες, Μπακαγιόκο (60′ Καμαρά), Σβαμπ, Μουργκ (72′ Κωνσταντέλιας), Ζίβκοβιτς (72′ Ντεσπόντοφ(, Σορετίρε (60′ Τάισον), Τισουντάλι.

 

 

Διαβάστε επίσης

Έφυγε από τη ζωή ο Μίμης Πλέσσας

Ξυπόλυτη ξανά η Ελλάδα στα αγκάθια του χρέους – Βοούν τα «καμπανάκια» για την ελληνική οικονομία

Μητσοτάκης από Ρηγίλλης: Κάποιοι θέλουν μία «μικρή, συμπλεγματική» παράταξη- Αιχμές μέσω… «απόδοσης τιμών» σε Καρμανλή – Σαμαρά

Μήνυμα ενότητας από Καρυστιανού: «Νίκο, Σοφία, Δημήτρη, Μάρθα… πονάμε το ίδιο»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter