Λεωφόρος Αθηνών: Στο «φως» νέες μαρτυρίες για το σοκαριστικό τροχαίο και την εγκατάλειψη της 17χρονης (Video)

Λεωφόρος Αθηνών: Στο «φως» νέες μαρτυρίες για το σοκαριστικό τροχαίο και την εγκατάλειψη της 17χρονης (Video)

Σε εξέλιξη οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό του οδηγού του αυτοκινήτου που χτύπησε και εγκατέλειψε αιμόφυρτη μία 17χρονη στη μέση του δρόμου τα ξημερώματα της Τετάρτης στη Λεωφόρο Αθηνών.

«Βρέθηκαν δύο αυτόπτες μάρτυρες που πήγαν και έδωσαν κατάθεση», δήλωσε στο Mega ο επίτιμος πρόεδρος αστυνομικών Ν/Α Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης.

Παράλληλα, σημείωσε πως «για το αυτοκίνητο που κάνει όπισθεν, υπάρχει μαρτυρία που λέει ότι την χτυπάει και αυτό την κοπέλα, την εγκλωβίζει και κάνει πίσω για να την απεγκλωβίσει».

«Μια άλλη μαρτυρία λέει ότι το αυτοκίνητο που χτύπησε την κοπέλα είναι παλιό και μάλλον επέβαιναν μέσα 3 άτομα. Και τη μάρκα του αυτοκινήτου έχουν πει. Όταν έχουμε μια μαρτυρία την ελέγχουμε, καθώς μπορεί να είναι και λάθος», πρόσθεσε στη συνέχεια.

«Η κοπέλα είναι σε πάρα πολύ δύσκολη κατάσταση. Βρέθηκαν δύο αυτόπτες μάρτυρες που πήγαν και κατέθεσαν. Δεν ξέρεις ποιος έχει μεγαλύτερη ευθύνη, αυτός που χτύπησε ή αυτοί που περνάνε και δεν ενδιαφέρονται καθόλου. Εδώ μιλάμε για βαριά σωματική βλάβη», συμπλήρωσε αναφερόμενος στην αδιαφορία που επέδειξαν οι διερχόμενοι οδηγοί που προσπερνούσαν την 17χρονη η οποία βρισκόταν αιμόφυρτη στην άσφαλτο.

Διαβάστε σχετικά:

Αβοήθητοι στη λεωφόρο της αδιαφορίας

Λεωφόρος Αθηνών: Επί δέκα λεπτά προσπερνούσαν την 17χρονη που παρασύρθηκε – Απίστευτη αδιαφορία των διερχόμενων οδηγών

Λεωφόρος Αθηνών: Καρέ-καρέ η σοκαριστική παράσυρση της 17χρονης – Χτυπάει το κορίτσι, το εκτοξεύει αρκετά μέτρα μακριά και το εγκαταλείπει

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter