ΛεΜπρόν και Μπρόνι Τζέιμς έγραψαν ιστορία: Πρώτη φορά πατέρας και γιος έπαιξαν μαζί σε ματς του NBA (Video)

ΛεΜπρόν και Μπρόνι Τζέιμς έγραψαν ιστορία: Πρώτη φορά πατέρας και γιος έπαιξαν μαζί σε ματς του NBA (Video)
(AP Foto/Eric Thayer)

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς είχε δηλώσει στο παρελθόν πως ένας από τους τελευταίους στόχους του ως παίκτης του ΝΒΑ ήταν να παίξει σε επίσημο ματς μαζί με τον γιο του. Δύο μήνες πριν κλείσει το 40ο έτος της ηλικίας του και διανύοντας μία πλούσια καριέρα 21 ετών στον «μαγικό κόσμο», η ευχή του ΛεΜπρόν εκπληρώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης.

Ο 19χρονος γιος του, Μπρόνι Τζέιμς έγινε μέλος των Λέικερς έχοντας επιλεγεί στο Νο55 του Draft και πήρε χρόνο συμμετοχής στα φιλικά της preseason. Ο Τζέι Τζέι Ρέντικ τον συμπεριέλαβε στις επιλογές του για το ματς της πρεμιέρας κόντρα στους Μινεσότα Τίμπεργουλβς και λίγα λεπτά πριν τη λήξη του ημιχρόνου, έδωσε το σύνθημα για να γραφτεί ιστορία.

Ο 39χρονος ΛεΜπρόν και ο 19χρονος Μπρόνι πέρασαν μαζί στο παρκέ και έτσι για πρώτη φορά στην ιστορία του NBA, πατέρας και γιος αγωνίστηκαν μαζί ως συμπαίκτες σε επίσημο ματς στη λίγκα.

Μάλιστα, θα μπορούσε να μπει και το κερασάκι στην τούρτα, αλλά ο μικρός Τζέιμς δεν εκμεταλλεύτηκε την ασίστ του ΛεΜπρόν, αστοχώντας στην προσπάθειά του…

Διαβάστε επίσης

UEFA: Tα κέρδη της πάνω από τις ζωές όλων – Για να μη χάνει ευρώ, με αστείες δικαιολογίες αποφεύγει αναβολές αγώνων λόγω θανάτου

Champions League: Η Ρεάλ των ανατροπών τρόμαξε πάλι την Ευρώπη με απίθανο Βινίσιους

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter