«Λελογισµένες σηµειακές αλλαγές στον τεκµαρτό φόρο»

«Λελογισµένες σηµειακές αλλαγές στον τεκµαρτό φόρο»

Ετσι τις χαρακτηρίζει διά του διακινούµενου memo η κυβέρνηση, έτσι τις αναπαράγουν τα συστηµικά ΜΜΕ, έτσι τις αναγράφουµε και εµείς. Αυτές θα αφορούν τη διεύρυνση των περιπτώσεων που εφαρµόζεται µείωση 50% στον συνυπολογισµό του οικογενειακού εισοδήµατος και στη µείωση της επιβάρυνσης που προκύπτει από την ετήσια αναπροσαρµογή του κατώτατου µισθού.

Σε κάθε περίπτωση από σήµερα, µετά την οµιλία του πρωθυπουργού στη ∆ΕΘ, θα αρχίσει το επικοινωνιακό «γαργαλητό» για τη σπουδαιότητα των παρεµβάσεων σε µια προσπάθεια να σταµατήσουν να τη «µαυρίζουν» οι περίπου 500.000 ελεύθεροι επαγγελµατίες που νιώθουν στον σβέρκο τους τη ρήση Μητσοτάκη «εµείς µειώνουµε τους φόρους».

Οµως η λέξη «σηµειακά» µάς γαργαλάει. Με την πεποίθηση ότι οι νόµοι της φυσικής έχουν κοινωνική αντανάκλαση παραθέτουµε τον ορισµό»: «Είναι ένα αντικείµενο µηδενικών διαστάσεων, έτσι ώστε να µην καταλαµβάνει χώρο και του οποίου οι διαστάσεις, το σχήµα και η δοµή του, δεν επηρεάζουν τη συµπεριφορά σε ένα συγκεκριµένο πρόβληµα». Οπως καταλαβαίνουµε, ουδέν πρόκειται να αλλάξει τελικά στον βάρβαρο φόρο που επέβαλε ο Κυρ. Μητσοτάκης στους ελεύθερους επαγγελµατίες µε στόχο την καταστροφή τους…
Τζ.Ρ.

Διαβάστε επίσης

Η επόμενη μέρα στον ΣΥΡΙΖΑ: Κλείδωσε η υποψηφιότητα Πολάκη, ποιοι άλλοι αναμένεται να δώσουν τη μάχη – Άμεσα οι ανακοινώσεις από Κασσελάκη

Δρυός πεσούσης…

Ο… επιτελάρχης του γλυκού νερού

Ντιμπέιτ Χάρις-Τραμπ: «Συμμαζέψαμε το χάλι σου – Είσαι μαρξίστρια» – Οι ατάκες για Πούτιν, Μπάιντεν, Ισραήλ

Βουλή: Η Έλενα Ακρίτα ζήτησε να αρθεί η ασυλία της για τη δικαστική διαμάχη με τη Μαρέβα Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη (Video)

 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter