Le Figaro: «Οργή κατά Νετανιάχου – Εκκλήσεις για διαδηλώσεις και γενική απεργία για τον θάνατο έξι ομήρων»

Le Figaro: «Οργή κατά Νετανιάχου – Εκκλήσεις για διαδηλώσεις και γενική απεργία για τον θάνατο έξι ομήρων»

Στη Γαλλίαη Le Figaro γράφει: «Κύμα οργής στο Ισραήλ μετά τον θάνατο έξι ομήρων». Γενική απεργία και διαδηλώσεις στο Ισραήλ. Ο Μπενιαμίν Νετανιάχου επικρίνεται ότι καθυστέρησε τις διαπραγματεύσεις. Στη Liberation διαβάζουμε: «Έξι όμηροι στη Γάζα δολοφονήθηκαν από τη Χαμάς. Οργή κατά Νετανιάχου». Οι θάνατοι έξι ομήρων στη Γάζα προκάλεσαν πολύ έντονες αντιδράσεις στο Ισραήλ, με εκκλήσεις για διαδηλώσεις και γενική απεργία.

Στη Γερμανία, η Die Welt γράφει: «Μετά την επίθεση με μαχαίρι στο Ζόλινγκεν, υπάρχουν όλο και περισσότερες πιέσεις για ριζική αλλαγή της μεταναστευτικής πολιτικής σε ορισμένα μέρη της χώρας». Αναμένονται διαπραγματεύσεις αυτήν την εβδομάδα για πιθανά μέτρα. Η Tagesspiegel αναφέρει: «Πολιτικός σεισμός στα ανατολικά». Το εκλογικό αποτέλεσμα στην Θουριγγία και στην Σαξονία, κρατίδια όπου κατέγραψαν ραγδαία άνοδο η Εναλλακτική για την Γερμανία (AfD) και η Συμμαχία Ζάρα Βάγκενκνεχτ (BSW), προκαλεί έντονες πολιτικές αναταράξεις.

Στη Βρετανία, ο Guardian γράφει: «Οι διαδηλωτές στο Ισραήλ στρέφονται κατά του Νετανιάχου, οργισμένοι για τους θανάτους έξι ομήρων». Δεκάδες χιλιάδες διαδηλωτές κατεβαίνουν στους δρόμους καθώς αυξάνεται η οργή κατά της κυβέρνησης Νετανιάχου μετά τον θάνατο έξι ομήρων.
Στη Daily Telegraph διαβάζουμε «Καταργούνται οι βαθμολογίες Ofsted από το σχολεία». Ο OFSTED είναι ένας οργανισμός που αναλαμβάνει την επιθεώρηση όλων των εκπαιδευτικών κέντρων στην Αγγλία και τα βαθμολογεί έναντι μιας κλίμακας. Οι Εργατικοί ανακοινώνουν το τέλος της εφαρμογής του εν λόγω συστήματος.

Στις ΗΠΑ, στη Wall Street Journal διαβάζουμε: «Οι ΗΠΑ σχεδιάζουν να προτείνουν μια τελική συμφωνία κατάπαυσης του πυρός». Αμερικανοί αξιωματούχοι πιστεύουν ότι οι θάνατοι των έξι ισραηλινών ομήρων στη Γάζα κάνουν ξανά επείγουσα μια συμφωνία για κατάπαυση του πυρός.

Στην Ιταλία, η Corriere della Sera αναφέρει: «17χρονος ομολόγησε ότι σκότωσε την οικογένειά του». Ένας 17χρονος ομολόγησε ότι σκότωσε τον πατέρα, τη μητέρα και τον 12χρονο αδερφό του στο σπίτι της οικογένειάς τους στο Παντέρνο Ντουνιάνο.

Στην Ισπανία, η El Pais γράφει: «Ο θάνατος έξι ομήρων πυροδοτεί οργή κατά του Νετανιάχου». Οι θάνατοι των έξι ομήρων πυροδότησαν διαδηλώσεις και την πρώτη γενική απεργία εναντίον της κυβέρνησης Νετανιάχου κατά τη διάρκεια του πολέμου.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter