Le Figaro: «Ο Ατάλ παραιτήθηκε, ο Μακρόν εξακολουθεί να ψάχνει λύση»

Le Figaro: «Ο Ατάλ παραιτήθηκε, ο Μακρόν εξακολουθεί να ψάχνει λύση»

Στη Γαλλίαη Le Figaro γράφει: «Ο Ατάλ παραιτήθηκε, ο Μακρόν εξακολουθεί να ψάχνει λύση». Με μια παραιτηθείσα κυβέρνηση επιφορτισμένη με τη διαχείριση των τρεχουσών υποθέσεων, η Γαλλία εισέρχεται σε μια διαρκή αστάθεια που κανένας συνδυασμός δεν φαίνεται να μπορεί να αποτρέψει. Στη Liberation διαβάζουμε: «Δέκα μέρες μετά τη νίκη στις βουλευτικές εκλογές, η Αριστερά εξακολουθεί να διχάζεται για το ποιος θα είναι ο πιθανός πρωθυπουργός της». Οι μέρες περνούν και η ελπίδα σβήνει. Το Νέο Λαϊκό Μέτωπο (NFP) δεν έχει ακόμη καταφέρει να ορίσει πρωθυπουργό..

Στη Γερμανία, η Die Welt γράφει: «Η Γερμανία απαγορεύει το δεξιό περιοδικό Compact». Το περιοδικό κατηγορήθηκε ότι είναι «φερέφωνο της δεξιάς εξτρεμιστικής σκηνής». Η Tagesspiegel αναφέρει: «Η Γερμανία απαγόρευσε την κυκλοφορία στο δεξιό περιοδικό Compact». Το Ομοσπονδιακό Υπουργείο Εσωτερικών απαγόρευσε την κυκλοφορία του Compact, του δεξιού εξτρεμιστή δημοσιογράφου Γιούργκεν Ελζασέρ.

Στις ΗΠΑ, στη Wall Street Journal διαβάζουμε: «Ο Μπομπ Μενέντεζ κρίθηκε ένοχος για την υπόθεση δωροδοκίας». Ο γερουσιαστής του Νιου Τζέρσεϊ καταδικάστηκε για δωροδοκία στην οποία εμπλέκονται επιχειρηματίες και ξένες κυβερνήσεις.

Στη Βρετανία, ο Guardian γράφει: «Σε αναταραχή οι Εργατικοί της Ουαλίας μετά την παραίτηση του Βόγκαν Γκέθινγκ». Το Εργατικό Κόμμα αντιμετωπίζει εβδομάδες πολιτικού αδιεξόδου στην Ουαλία μετά την παραίτηση του Βον Γκέθινγκ από τη θέση του πρώτου υπουργού, μετά από ταραχώδεις τέσσερις μήνες εσωτερικών μαχών και σκανδάλων.

Στην Ιταλία, η Corriere della Sera αναφέρει: «Σε κυνήγι ψήφων η Ούρσουλα Φον ντερ Λάιεν». Η Φον ντερ Λάιεν χαιρέτισε την επανεκλογή της Ρομπέρτα Μέτσολα (με 562 ψήφους, πλειοψηφία ρεκόρ) στην προεδρία του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Στην Ισπανία, η El Pais γράφει: «Η απόπειρα δολοφονίας του Ντόναλντ Τραμπ έχει ανατρέψει την προεκλογική εκστρατεία των ΗΠΑ. Στα έγκατα της συνέλευσης των Ρεπουμπλικάνων. 

Διαβάστε επίσης:

ΗΠΑ: Ο Τραμπ σκέφτεται να κάνει υπουργό Οικονομικών τον επικεφαλής της JPMorgan, Τζέιμι Ντάιμον

Πόλεμος στην Ουκρανία: Το ΝΑΤΟ είδε το έγκλημα στο Κίεβο – Αφορμή κλιμάκωσης η παράλογη επίθεση στο παιδιατρικό νοσοκομείο

Προκλητικό σχόλιο του Κάιλ Γκας σε συναυλία: «Μην αστοχήσετε στον Τραμπ την επόμενη φορά» (Video)

Το ΔΝΤ αναθεώρησε από 4,6% στο 5% την οικονομική ανάπτυξη της Κίνας

Φρίκη δίχως τέλος στη Γάζα: Συνεχίζεται το σφυροκόπημα του Ισραήλ – Δεκάδες νεκροί σε νέους βομβαρδισμούς

 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter