Le Figaro: «Η απόλυτη πλειοψηφία μοιάζει να απομακρύνεται για το κόμμα της Λεπέν»

Le Figaro: «Η απόλυτη πλειοψηφία μοιάζει να απομακρύνεται για το κόμμα της Λεπέν»

Στη Γαλλίαη Le Figaro γράφει: «Η απόλυτη πλειοψηφία μοιάζει να απομακρύνεται για το RN». Σύμφωνα με την τελευταία δημοσκόπηση από την Ifop-fiducial για τη «Le Figaro», το κόμμα της Μαρίν Λεπέν θα συγκεντρώσει μεταξύ 210 και 240 έδρες. Στη Liberation διαβάζουμε: «Ρατσιστές, αντισημίτες και… μελλοντικοί βουλευτές του RN». Σε αντίθεση με όσα ισχυρίζεται ο Ζορντάν Μπαρντέλα, η «Liberation» εντόπισε δεκάδες υποψηφίους του Εθνικού Συναγερμού που προχωρούν σε δηλώσεις αντίθετες με τη «βιτρίνα» του ακροδεξιού κόμματος.

Στη Γερμανία, η Die Welt γράφει: «Σε ισχύ οι δασμοί στα EV της Κίνας». Η ΕΕ επιβάλλει δασμούς στα κινέζικα ηλεκτρικά αυτοκίνητα. Η Tagesspiegel αναφέρει: «Η πολιτική μοίρα του Μπάιντεν». Μπορεί ο Μπάιντεν να συνεχίσει να είναι υποψήφιος για τις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ; Το τείχος των υποστηρικτών του κρατάει ακόμα, αλλά μπορεί να καταρρεύσει γρήγορα.

Στις ΗΠΑ, η Washington Post έχει σήμερα τίτλο: «Οι σύμμαχοι του Μπάιντεν δεσμεύτηκαν να τον υποστηρίξουν, αλλά κάποιοι έχουν αμφιβολίες». Χιλιάδες Δημοκρατικοί θα συγκεντρωθούν στο Σικάγο τον επόμενο μήνα για το συνέδριο του κόμματος. Στη Wall Street Journal διαβάζουμε: «Κρίσιμες μέρες για τον Μπάιντεν, καθώς εντείνονται οι ανησυχίες των Δημοκρατικών».Ο Μπάιντεν προσπαθεί να αποδείξει ότι εξακολουθεί να είναι «το καλύτερο στοίχημα» των Δημοκρατικών.

Στη Βρετανία, ο Guardian γράφει: «Τεράστια νίκη του Εργατικού Κόμματος». Kαταστροφική νύχτα για τους Τόρις, καθώς η υποστήριξη στο κόμμα κατέρρευσε σε ολόκληρο το Ηνωμένο Βασίλειο.

Στην Ιταλία, η Corriere della Sera αναφέρει: «Δολοφονήθηκε στη μέση του δρόμου από τον πρώην σύντροφό της». Την πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο από το παράθυρο του αυτοκινήτου του.

Στην Ισπανία, η El Pais γράφει: «Ιστορικός θρίαμβος των Εργατικών». Συντριπτική και ιστορική νίκη για το Εργατικό Κόμμα στις εκλογές του Ηνωμένου Βασιλείου

Διαβάστε επίσης:

Politico: Τι θα συμβεί εάν ενωθούν Λεπέν και Μελόνι;

Μετά τη νίκη των Εργατικών στη Βρετανία τι θα ψηφίσουν οι Γάλλοι; – Τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις

Τελεσίγραφο από Disney στους Δημοκρατικούς – «Ούτε δεκάρα εάν δεν αποσυρθεί ο Μπάιντεν»

Βρετανία: Τα σημεία – κλειδιά των εκλογών – Το come back των Εργατικών, ο Φάρατζ και η Σκωτία

Η επόμενη ημέρα για τη Βρετανία μετά τους Τόρις και τους… Νέους Εργατικούς

Βρετανία: «Η αλλαγή αρχίζει τώρα» – Νέος πρωθυπουργός ο Κιρ Στάρμερ μετά τη σαρωτική νίκη στις εκλογές

Ποιος είναι ο Κιρ Στάρμερ: Ο δικηγόρος που σάρωσε στις εκλογές στη Βρετανία

Ιστορική εκλογή Κόρμπιν: Ισοπέδωσε Εργατικούς και Συντηρητικούς ως ανεξάρτητος υποψήφιος – Έσπασε η παράδοση από το 1937

.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter