Λαύριο: Πώς έγινε η ληστεία αλά Casa De Papel σε χρηματαποστολή – Oλόσωμες φόρμες, σκασμένα λάστιχα, μπογιές και καλάσνικοφ (Video)

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για την κινηματογραφική ληστεία που σημειώθηκε την Πέμπτη σε χρηματαποστολή που είχε σταθμεύσει έξω από μεγάλο κατάστημα παιχνιδιών στη λεωφόρο Λαυρίου.

Όπως έγινε γνωστό, τέσσερις άνδρες με καλυμμένα χαρακτηριστικά, φορώντας ολόσωμες λευκές φόρμες, χειρουργικές μάσκες και γάντια, υπό την απειλή όπλων (καλάσνικοφ) και μαχαιριών, κατάφεραν να αποσπάσουν ποσό που ξεπερνά το 1,5 εκατ. ευρώ από χρηματαποστολή.

Οι δράστες περίμεναν οι υπάλληλοι της χρηματαποστολής να βγουν από κατάστημα παιχνιδιών με τις εισπράξεις και στη συνέχεια να δράσουν.

Συγκεκριμένα, εγκλώβισαν το όχημα, με έναν εξ αυτών να σκάει τα λάστιχα με αιχμηρό αντικείμενο. Στη συνέχεια έριξαν μπογιά στο παρμπρίζ και τοποθέτησαν συσκευή που έμοιαζε με εκρηκτικό μηχανισμό, ενώ άλλος δράστης κρατώντας καλάσνικοφ απείλησε τον οδηγό για να ανοίξει την πόρτα του αυτοκινήτου.

Μέσα από το όχημα φέρονται να απέσπασαν 15 σάκους γεμάτους χρήματα, με το ποσό να υπολογίζεται πάνω από 1,5 εκατ. ευρώ.

Αστυνομικοί βρέθηκαν άμεσα στο σημείο, ενώ δυνάμεις της Ελληνικής Αστυνομίας έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για να εντοπίσουν τους δράστες. Σύμφωνα με πληροφορίες, στην είσοδο του καταστήματος παιχνιδιών δεν υπάρχουν κάμερες, αλλά ούτε και άνδρες ασφαλείας.

Η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. συνεχίζεται, με εξέταση βιντεοληπτικού υλικού από κάμερες ασφαλείας γειτονικών καταστημάτων και μαρτυρίες.

 

Διαβάστε επίσης

Ναόμι Κάμπελ: Δάκρυσε μετά τον σάλο για το φιλανθρωπικό ίδρυμα – «Πλήρωνε ξενοδοχεία, σπα μέχρι και τσιγάρα»

Λυών – Ολυμπιακός: Ο 17χρονος Μπάμπης Κωστούλας άγγιξε το γκολ με «ψαλιδάκι» στο ευρωπαϊκό ντεμπούτο (Video)

Λίβανος: Διπλωματικός «πυρετός» για το σχέδιο κατάπαυσης πυρός, ενώ το Ισραήλ διαμηνύει ότι θα «πολεμά μέχρι τέλους»

Μητσοτάκης στον ΟΗΕ: Παράθυρο ευκαιρίας για την οριοθέτηση ΑΟΖ και υφαλοκρηπίδας

Ο κάμπος της οργής και της απελπισίας – Ένα χρόνο μετά τον Daniel, η Θεσσαλία είναι αντιμέτωπη με το κράτος του παραλόγου

Καιρός: Στους 32 φτάνει σήμερα ο υδράργυρος – Η πρόγνωση για το Σαββατοκύριακο

Debate και στον ΣΥΡΙΖΑ; Αντέχετε;

Ετικέτες