Λαχτάρα στον αγώνα Μαρσέιγ – Μπορντό με λιποθυμικό επεισόδιο του Σαμουέλ Καλού

Λαχτάρα στον αγώνα Μαρσέιγ – Μπορντό με λιποθυμικό επεισόδιο του Σαμουέλ Καλού

Με νωπές ακόμα τις μνήμες από το εφιαλτικό περιστατικό με τον Κρίστιαν Ερικσεν στο Euro, τον περασμένο Ιούνιο, οι παρευρισκόμενοι στο ντέρμπι του γαλλικού πρωταθλήματος, Μαρσέιγ – Μπορντό, σοκαρίστηκαν όταν είδαν στο 5ο λεπτό τον Σαμουέλ Καλού των φιλοξενούμενων να καταρρέει στον αγωνιστικό χώρο μετά από λιποθυμικό επεισόδιο αλλά ευτυχώς λίγα λεπτά μετά, συνήλθε αλλά σύντομα αντικαταστάθηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για ιατρικές εξετάσεις.

Ο Καλού κατέρρευσε τη στιγμή που βρισκόταν στο τείχος που έκανε με συμπαίκτες του για μια εκτέλεση φάουλ του Ντμίτρι Παγιέ των γηπεδούχων. Το φάουλ δεν εκτελέστηκε ο διαιτητής διέκοψε το ματς και οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων που βρίσκονταν κοντά στον Καλού έκαναν νοήματα για άμεση βοήθεια από τα ιατρικά τιμ. Όπως αποδείχθηκε επρόκειτο για λιποθυμικό επεισόδιο (γίνεται λόγος για αφυδάτωση), με τον Νιγηριανό εξτρέμ να ανακτά πολύ γρήγορα τις αισθήσεις του και μετά την παροχή των πρώτων βοηθειών να επιστρέφει, μάλιστα, στο ματς! Τελικά αντικαταστάθηκε λίγα λεπτά μετά, για καλό και για κακό στο 14ο λεπτό.

Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο 23χρονος διεθνής λιποθυμά σε αγωνιστικό χώρο, καθώς είχε υποστεί ξανά επεισόδιο (πάλι λόγω αφυδάτωσης) στην προπόνηση της εθνικής Νιγηρίας το 2019, ως μέλος της αποστολής για το Κυπέλλου Εθνών Αφρικής και μάλιστα, τότε είχε διακομισθεί στο νοσοκομείο.

Δείτε το βίντεο:

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter