Έχει ειπωθεί κατά καιρούς ότι η τελευταία γραμμή άμυνας ενάντια στα τροφιμογενή νοσήματα είναι στην κουζίνα του σπιτιού μας .
Αυτό ξαφνιάζει πολλούς καταναλωτές που δεν μπορούν να καταλάβουν ότι η κουζίνα του σπιτιού μπορεί να αποτελεί το επίκεντρο ενός επεισοδίου τροφικής δηλητηρίασης που μπορεί να είναι μεμονωμένο μεν αλλά αρκετά σοβαρό δε ιδιαίτερα όταν εμπλέκονται ηλικιωμένοι, έγκυοι και παιδιά.
Οι καταναλωτές παίζουν ουσιώδη ρόλο στην αποτροπή τροφιμογενών νοσημάτων και χρειάζονται απλές και ξεκάθαρες οδηγίες από την αγορά των προϊόντων την μεταφορά την αποθήκευση στο σπίτι καθώς και το μαγείρεμα μέχρι το πιάτο.
Διαβάστε τη συνέχεια στο runnfun.gr