ΛΑΡΚΟ: 24ωρη γενική απεργία και συγκέντρωση στον κόμβο του Μαρτίνου (Photos)

Τον κόμβο του Μαρτίνου στην εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας -στο 117 χιλιόμετρο- απέκλεισαν σήμερα για ένα δίωρο, εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ αλλά και από άλλα σωματεία καθώς και πολίτες ενώ ήταν σε εξέλιξη 24ωρη γενική απεργία στην ΛΑΡΚΟ αλλά και στη Λοκρίδα και συνολικότερα στα χωριά γύρω καθώς, όπως υπογραμμίζουν, το πλήγμα που δέχονται είναι τεράστιο αφού πρέπει να ξεσπιτωθούν οι ίδιοι και οι οικογένειές τους.

Είναι χαρακτηριστικό ότι εκτός από τη Λάρυμνα, στο Μαρτίνο, τη Μαλεσίνα, τον Αϊ Γιάννη και το Κόκκινο έκλεισαν ακόμη και τα καφενεία και πολλοί συγκεντρώθηκαν αρχικά  μπροστά από το εργοστάσιο της ΛΑΡΚΟ.

Στην Εθνική οδό η Αστυνομία έχει διέκοψε την κυκλοφορία και διοχέτευε την κίνηση στους παράδρομους.

Διαβάστε επίσης: Μεγάλη απεργιακή κινητοποίηση στη Λοκρίδα για τη ΛΑΡΚΟ – Έκλεισαν ακόμη και τα καφενεία (Photos)

Όπως αναφέρουν οι απεργοί, η μεγάλη απεργιακή συγκέντρωση στη ΛΑΡΚΟ στέλνει μήνυμα: Κανείς δεν πρόκειται να πετάξει έξω από τη δουλειά τους, τα σπίτια τους, τον τόπο τους τους εργάτες της ΛΑΡΚΟ.

Απεργιακή συγκέντρωση στο εργοστάσιο της ΛΑΡΚΟ στην Λοκρίδα, Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024.
(ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΑΜΕ/EUROKINISSI)

 

Στις κινητοποιήσεις συμμετείχαν συνδικάτα και μαζικοί φορείς από τη Λοκρίδα, την Αττική, την Εύβοια και την υπόλοιπη Ελλάδα βρίσκονται  από το πρωί στην πύλη του εργοστασίου της ΛΑΡΚΟ για να υπερασπιστούν τους εργάτες της ΛΑΡΚΟ.

Η ΑΔΕΔΥ εκφράζει την αλληλεγγύη της στον αγώνα των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ

Την αλληλεγγύη της στον αγώνα των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ εκφράζει η ΑΔΕΔΥ και στηρίζει μαζί με τους εργαζόμενους του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα τη γενική απεργία στη Λοκρίδα την Τετάρτη, 17 Ιουλίου 2024 και τη συγκέντρωση, στις 10:30 π.μ., στην πύλη του εργοστασίου στη Λάρυμνα.

Ταυτόχρονα, στηρίζει την αυριανή τους παρουσία, στις 12:00, στο υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, στη Μεσογείων και το αίτημά τους για συνάντηση με τον αρμόδιο υπουργό.

«Ενώνουμε τη φωνή μας με όλους τους εργαζόμενους και τους λαϊκούς φορείς της Λοκρίδας και απαντάμε αγωνιστικά και δυναμικά όχι στις απολύσεις-να ανάψουν πάλι τα καμίνια της ΛΑΡΚΟ» αναφέρει η ΑΔΕΔΥ σε ανακοίνωσή της

Διαβάστε επίσης:

Ο Πολάκης πρέπει να πάψει να προσφέρει τον εαυτό του προς πάσα χρήση

ΗΠΑ: Ο Τραμπ σκέφτεται να κάνει υπουργό Οικονομικών τον επικεφαλής της JPMorgan, Τζέιμι Ντάιμον

Πόλεμος στην Ουκρανία: Το ΝΑΤΟ είδε το έγκλημα στο Κίεβο – Αφορμή κλιμάκωσης η παράλογη επίθεση στο παιδιατρικό νοσοκομείο

Προκλητικό σχόλιο του Κάιλ Γκας σε συναυλία: «Μην αστοχήσετε στον Τραμπ την επόμενη φορά» (Video)

Το ΔΝΤ αναθεώρησε από 4,6% στο 5% την οικονομική ανάπτυξη της Κίνας

Φρίκη δίχως τέλος στη Γάζα: Συνεχίζεται το σφυροκόπημα του Ισραήλ – Δεκάδες νεκροί σε νέους βομβαρδισμούς

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter