Λάρισα: Έκοψαν έναν πλάτανο-σύμβολο στο χωριό Αιγάνη (Photos)

Λάρισα: Έκοψαν έναν πλάτανο-σύμβολο στο χωριό Αιγάνη (Photos)
onlarissa.gr

Η κοπή ενός πλατάνου-συμβόλου για την πλατεία του χωριού έχει στεναχωρήσει κατοίκους και επισκέπτες της Αιγάνης Λάρισας και έγινε θέμα σε τοπικά ΜΜΕ.

Η ηλικία του υπολογίζεται ότι ξεπερνούσε τα 70 έτη και αποτελούσε πόλο έλξης για όσους αναζητούσαν μια όαση δροσιάς, ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες.

Όπως καταγγέλλει πολίτης στο onlarissa.gr «όλα ξεκίνησαν με την κατασκευή ενός πέτρινου τοιχίου πέριξ αυτού, την κοπή ριζών του πλατάνου και την έκθεση τους για ημέρες, καθώς οι αρμόδιοι δεν έδιναν λύση και τελικά την ολική καταστροφή».

«Μιλάμε για… κατόρθωμα αν όχι για έγκλημα, τονίζει ο ίδιος», για να συμπληρώσει πως «Δυστυχώς για ακόμη μια φορά υπεύθυνος δεν υπάρχει, ευθύνες δεν πρόκειται να αποδοθούν και η ζωή θα συνεχιστεί».

Η Αιγάνη είναι ένα χωριό της Λάρισας, που βρίσκεται σε υψόμετρο 250 μέτρων και σε απόσταση 40 περίπου χιλιομέτρων από την πόλη της Λάρισας αλλά και από την πόλη της Κατερίνης. Έίναι το τελευταίο άκρο της Θεσσαλίας καθώς εκεί βρίσκονται τα σύνορα Θεσσαλίας – Μακεδονίας.

Διαβάστε επίσης:

Κως: Σοβαρή καταγγελία για κακοποίηση αγελάδων – Βρέθηκαν δεμένες, με ανοιχτές πληγές και εγκάυματα (Photos)

Επιμένει ο καύσωνας: Που ξεπέρασε τους 40 βαθμούς ο υδράργυρος – Ποιες περιοχές θα «ψηθούν» (LIVE)

Χαλκιδική: Στέγνωσε από νερό το Πευκοχώρι λόγω υπερτουρισμού – Κάνουν προκρατήσεις σε εμφιαλωμένα νερά (Video)

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter