Λανς – Παναθηναϊκός 2-1: Θα λύσουν τις διαφορές τους στην Αθήνα (Videos)

Λανς – Παναθηναϊκός 2-1: Θα λύσουν τις διαφορές τους στην Αθήνα (Videos)

Ανοικτούς λογαριασμούς για το ΟΑΚΑ άφησαν Λανς και Παναθηναϊκός. Οι Γάλλοι εκμεταλλεύτηκαν τα αμυντικά κενά του “τριφυλλιού” και παρά το αριθμητικό μειονέκτημά τους από την αποβολή του Μεδίνα στο 22’, έφτασαν στη νίκη με 2-1, όπως το 1998. Σκορ που μπορεί να ανατραπεί στη ρεβάνς, αρκεί να επιδείξουν οι “πράσινοι” την απαιτούμενη σοβαρότητα στην ανασταλτική λειτουργία τους, διότι μπορεί να έχουν σταθεί άτυχοι στις κληρώσεις των ευρωπαϊκών διοργανώσεων, αλλά παράλληλα έχουν παρουσιαστεί και επιπόλαιοι, για να μην πούμε ότι εμφάνισαν τάσεις αυτοκτονίας. Αν τα καταφέρουν ο Ντιέγκο Αλόνσο και οι παίκτες του, ο Γιάννης Αλαφούζος που ταξίδεψε μέχρι το Λανς, θα χρειαστεί να ανάψει μία λαμπάδα στο μπόι του Φώτη Ιωαννίδη, μιας και ο αρχηγός της ομάδας του πέτυχε ένα φανταστικό γκολ, το οποίο όχι μόνο κράτησε ζωντανό τον Παναθηναϊκό, αλλά ανέβασε ακόμα ψηλότερα την αγοραστική αξία του.

Η Λανς προηγήθηκε με το “καλώς ήρθατε”. Στην πρώτη οργανωμένη επίθεσή της, ο Σοτοκά βρήκε ξεμαρκάριστο τον Φρανκόφσκι και ο 29χρονος Πολωνός πλάσαρε για το 1-0 μόλις στο 4’. Πάλι καλά που βγήκαν σώοι οι “πράσινοι” από την ψυχρολουσία, μιας και ο Σαΐντ στο 9’ σπατάλησε σημαντική ευκαιρία για τους Γάλλους. Σταδιακά, οι παίκτες του Ντιέγκο Αλόνσο ισορρόπησαν. Με μπροστάρη τον Τετέ, ο οποίος είχε όρεξη. Πήρε, μάλιστα, στο 13’ την πρώτη κίτρινη του Μεδίνα, ο οποίος αποβλήθηκε με 2η κάρτα στο 22’ για μαρκάρισμα στον Μπακασέτα. Είχε προηγηθεί στο 18’ ένα σουτ του Ντιουφ, που εξουδετέρωσε σε δύο χρόνους ο Ντραγκόφσκι.

Με το αριθμητικό πλεονέκτημα, ο Παναθηναϊκός απείλησε στο 24’, αλλά ο Σαμπά έδιωξε σε κόρνερ την κεφαλιά του Τσέριν. Ανασταλτικά, ωστόσο, η ελληνική ομάδα λειτουργούσε με ερασιτεχνικό τρόπο. Το αντιλήφθηκαν όλοι με το 2-0 από τον Σαΐντ στο 34’ με διπλή προσπάθεια έπειτα από άψογη αντεπίθεση και απόκρουση του Ντραγκόφσκι σε πρώτο χρόνο.

Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε με τον Παναθηναϊκό φουριόζο. Ήρθε και το τρομερό γκολ του Φώτη Ιωαννίδη στο 53’ με απίθανο σλάλομ και εξαιρετικό τελείωμα, για να επαναφέρει το “τριφύλλι” στο κόλπο. Είπαμε, όμως, ότι ανασταλτικά έμπαζε και χρειάστηκε η εντυπωσιακή απόκρουση του Ντραγκόφσκι σε κεφαλιά του Ντανσό στο 57’ για να παραμείνει διαχειρίσιμο το σκορ.

Ο Παναθηναϊκός συνέχισε με φλύαρη κατοχή, παρά την είσοδο του Πελίστρι. Στο 85’ ο Αλόνσο έπαιξε τα ρέστα του με την είσοδο του Γερεμέγεφ και δύο λεπτά αργότερα, ο Ούγγρος διαιτητής Γκέρκο Μπόργκαρ υπέδειξε πέναλτι για χέρι αμυντικού σε σουτ του Πελίστρι, αλλά το VAR ακύρωσε την απόφαση και το ματς συνεχίστηκε. Χωρίς να καταφέρει κάποια από τις δύο ομάδες κάτι περισσότερο. Οπότε, θα λύσουν τις διαφορές τους στην Αθήνα.

ΛΑΝΣ: Σαμπά, Γκραντίτ, Μεδίνα, Ντάνσο, Φρανκόφσκι, Τόμασον (90’ Μαντί), Ντιούφ, Μασάδο (90’ Σάβες), Ντα Κόστα (26’ Χουσάνοφ), Σοτοκά, Σαΐντ (70’ Λασκαρί).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Ντραγκόφσκι, Κώτσιρας (68’ Βαγιαννίδης), Ίνγκασον, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς, Τσέριν (85’ Γερεμέγεφ), Αράο (80’ Λημνιός), Τέτα (68’ Πελίστρι), Τζούριτσιτς (80’ Μαξίμοβιτς), Μπακασέτας, Ιωαννίδης.

Κόκκινες κάρτες: Μεδίνα (Λανς 22’ 2η κίτρινη)

Κίτρινες κάρτες: Μεδίνα (Λανς 13’), Τετέ (Παναθηναϊκός 45’), Τσέριν (Παναθηναϊκός 72’), Ντάνσο (82’ Λανς), Βαγιαννίδης (83’ Παναθηναϊκός), Φρανκόφσκι (97’ Λανς)

Διαβάστε επίσης:

Έλενα Ακρίτα: «Κύριε Πλεύρη πες αλεύρι μπάτσος αλέρτ, sue me»

«Μπάτσος» της ελευθερίας έκφρασης ο Πλεύρης

Χαλκιδική: «Θα βρω μόνος μου λύση αν δεν αποδοθεί δικαιοσύνη, δεν θα ξεχαστεί το παιδάκι μου» – Ξεσπά ο πατέρας του 19χρονου (Video)

Ένδειξη δεξιάς στροφής της Ελλάδας η επιλογή του Μητσοτάκη με Τζιτζικώστα – Η ανάλυση του Politico

Σικελία: Αυτοί είναι οι έξι νεκροί του ναυαγίου – Αγνοείται ένα ακόμη άτομο (Photos)

Εξαφάνιση 28χρονου στην Καρδίτσα: Η ΕΛ.ΑΣ παραδέχεται παραλείψεις στην έρευνα – Η ανακοίνωση της δικηγόρου της οικογένειας

 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter