Λαμίν Γιαμάλ: Ο πατέρας του δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι

Λαμίν Γιαμάλ: Ο πατέρας του δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι

Ο πατέρας του σταρ της Μπαρτσελόνα Λαμίν Γιαμάλ μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο αφού μαχαιρώθηκε, σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Ισπανία.

Αναφορικά με το συμβάν, η «Marca» αναφέρει πως ο πατέρας του Γιαμάλ ενεπλάκη σε καυγά για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, με τον άτυχο άνδρα να δέχεται πάνω από μία μαχαιριές.

Ήδη, η τοπική αστυνομία έχει προχωρήσει στον εντοπισμό αρκετών μαρτύρων ώστε να διαλευκανθεί η υπόθεση και τα αίτια της συμπλοκής. Πάντως, υπάρχουν «φωνές» που κάνουν λόγο για αντίποινα προς τον Νασραουί, για έναν άλλον τσακωμό στον οποίο είχε εμπλακεί.

Συγκεχυμένες οι πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας του

Η εφημερίδα La Vanguardia αναφέρει ότι η κατάσταση του Νασραουί ήταν «σοβαρή», ενώ η Relevo υποστηρίζει ότι πλέον βρίσκεται εκτός κινδύνου και αναρρώνει στο σπίτι του.

Η Mossos d’Esquadra, η αστυνομική δύναμη της Καταλονίας, ηγείται της έρευνας για το περιστατικό μαζί με την ομάδα δημοτικής αστυνομίας της πόλης.

Ο Νασραουί, 35 ετών, μόλις τον περασμένο μήνα παρακολουθούσε τον γιο του να γίνεται ο νεότερος παίκτης που εμφανίζεται και σκοράρει σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Ο Γιαμάλ ήταν βασικός και σημείωσε ένα κρίσιμο γκολ εναντίον της Γαλλίας για να βοηθήσει την Ισπανία να φτάσει στον τελικό, όπου νίκησε την Αγγλία.

Δείτε επίσης:

Στο εδώλιο 17 στελέχη της ΕΛΑΣ για τη φρουρά Φουρθιώτη που… διέψευδαν

Χαλκιδική: Ανακλήθηκαν οι άδειες στις πισίνες κατασκήνωσης που πνίγηκε η 8χρονη

Καιρός: Δεκαπενταύγουστος με «40άρια» και μελτέμια – Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς σε 9 περιφέρειες

Σύγκρουση Rafale στη Γαλλία: Νεκροί εντοπίστηκαν οι δύο πιλότοι που αγνοούνταν

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter