Λαμία – Αστέρας Τρίπολης 2-1: Ανατροπή με εκτελεστή τον Καρλίτος

Λαμία – Αστέρας Τρίπολης 2-1: Ανατροπή με εκτελεστή τον Καρλίτος

Σε ένα ματς με πολλές συγκινήσεις αλλά και ανατροπή στο σκορ, η Λαμία νίκησε στην 22η αγωνιστική της Super League, στο «Αθανάσιος Διάκος» με 2-1 τον Αστέρα Τρίπολης και εδραιώθηκε στην 6η θέση της βαθμολογίας που οδηγεί στα πλέι οφ.

Στο 3′ ο Καρλίτος είχε απευθείας φάουλ στο οριζόντιο δοκάρι του Αστέρα, όμως, η ομάδα του Ράστασβατς πήρε τα ηνία του αγώνα και στο 11′ ο Μπαρτόλο έκανε φοβερή κούρσα, πάσαρε στον Καλτσά και αυτός από κοντά άνοιξε το σκορ (0-1). Οι Αρκάδες κυριάρχησαν αλλά στο 37′ έμειναν με 10 παίκτες λόγω αποβολής με 2η κίτρινη κάρτα του Γκαρσία.

Στο β’ μέρος ο Αστέρας τραβήχτηκε στην άμυνα του και στο 68′ ο Καρλίτος με τρομερό σουτ έξω από την περιοχή ισοφάρισε 1-1. Στο 76′ ο Καλτσάς κέρδισε πέναλτι από τον Σίντκλεϊ, αλλά ο Μιριτέλο νικήθηκε από τον Κοσέλεφ και στο επόμενο λεπτό ο Καρλίτος κέρδισε με τη σειρά του πέναλτι από τον Καστάνιο. Το εκτέλεσε ο ίδιος στο 80′ και χάρισε τη νίκη στην ομάδα Ο διαιτητής Τσαγκαράκης κιτρίνισε τους Γκαρσία (δύο), Άλβαρες, Καστάνιο, Παπαδόπουλο.

ΛΑΜΙΑ: Κοσέλεφ, Σιμόν, Τζανετόπουλος, Παπαδόπουλος, Αμαράλ (46′ Σίντκλεϊ), Μαρτίνεθ (57′ Τόστις), Τζανδάρης, Στάνκο (46′ Σλίβκα), Τσιλούλης (84′ Κορνέζος), Νούνιες, Καρλίτος (84′ Μάλτσι)

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Γραμματικάκης, Γκαρσία, Τζουγκάνοβιτς, Καστάνιο, Χουχούμης (81′ Μάντζης), Αλάγκμπε (81′ Γκος), Γκιαμπλόνσκι (67′ Βαλιέντε), Καλτσάς, Μπαρτόλο (67′ Ζουγλής), Κρέσπι (39′ Άλβαρες), Μιριτέλο.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter