La Tribune: «Telegram – Τα στοιχεία κλειδιά της υπόθεσης»

La Tribune: «Telegram – Τα στοιχεία κλειδιά της υπόθεσης»

Στην Γαλλία η La Tribune κυκλοφορεί με πρωτοσέλιδο για την σύλληψη του Ντούροφ με τίτλο: «Telegram: Τα στοιχεία κλειδιά της υπόθεσης». Από την πλευρά της Le Figaro εστιάζει στην έναρξη των Παραολυμπιακών με τίτλο: «Οι Παραολυμπιακοί Αγώνες για την παράταση του ενθουσιασμού».

Στις ΗΠΑ η Wall Street Journal έχει χτύπημα στην πρώτη με τίτλο: «Ο Τραμπ αντιμέτωπος με νέα παραπομπή σε δίκη για την υπόθεση της εξέγερσης στο Καπιτώλιο». Στο ρεπορτάζ που ακολουθεί η εφημερίδα καταγράφει τις κινήσεις του ειδικού ανακριτή Τζακ Σμιθ να ξανανοίξει την υπόθεση για το Καπιτώλιο, καθώς εκτιμά ότι οι κατηγορίες μπορούν να σταθούν σε δίκη παρά την απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου για μερική ασυλία του Τραμπ.

Στην Γερμανία η Die Welt γράφει: «Η αγωγή του AfD της Θουριγγίας κατά της υπηρεσίας πληροφοριών εσωτερικού απορρίπτεται». Σύμφωνα με το δημοσίευμα η υπηρεσία δεν θα αναγκαστεί να αλλάξει τον χαρακτηρισμό του ακροδεξιού κόμματος ως εξτρεμιστικού στην σχετική έκθεση της.

Στην Μεγάλη Βρετανία ο Guardian κυκλοφορεί με κύριο τίτλο: «Είναι ώρα το Ηνωμένο Βασίλειο να αλλάξει πορεία στο Brexit, λέει ο Στάρμερ». Στο ρεπορτάζ που ακολουθεί η εφημερίδα στέκεται στις δηλώσεις του Βρετανού πρωθυπουργού, ο οποίος υποστήριξε ότι πρέπει να ξαναχτιστούν παραγωγικές σχέσεις με την ΕΕ.

Από την πλευρά του ο Independent επίσης στέκεται στο θέμα των δηλώσεων για τις σχέσεις των δύο μερών με τον κεντρικό του τίτλο να είναι: «Θα αλλάξουμε πορεία στο Brexit και θα φτιάξουμε τις σχέσεις μας με την ΕΕ».

Στην Ιταλία η Corriere Della Sera κυκλοφορεί με βασικό θέμα με τίτλο: «Το Κίεβο κατακτά 100 ρωσικά χωριά». Στο ρεπορτάζ περιλαμβάνονται αναφορές στον συναγερμό για το πυρηνικό εργοστάσιο στο Κουρσκ εξαιτίας των συγκρούσεων, αλλά και για την υπόθεση με το Telegram και τις κατηγορίες του Κρεμλίνου εναντίον του Μακρόν για το θέμα.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter