L’ Equipe για τα επεισόδια στο Νις – Μαρσέιγ: «Απαράδεκτο!»

L’ Equipe για τα επεισόδια στο Νις – Μαρσέιγ: «Απαράδεκτο!»

«Απαράδεκτο!», είναι η μόνη λέξη που χρησιμοποιεί στον βασικό της τίτλο η γαλλική αθλητική εφημερίδα «L’ Equipe» για να καυτηριάσει τα μεγάλης έκτασης επεισόδια που διέκοψαν άδοξα τον αγώνα του γαλλικού πρωταθλήματος μεταξύ Νις – Μαρσέιγ.

Περιγράφοντας όσα συνέβησαν η γαλλική εφημερίδα ανέφερε: «Αντικείμενα έπεσαν στον αγωνιστικό από οπαδούς της Νις, χτύπησαν τον Ντμίτρι Παγέτ και πυροδότησαν σκηνές βίας στον αγωνιστικό χώρο. Μετά από μια διακοπή μιάμιση ώρας, ο διαιτητής αποφάσισε να ξαναρχίσει το παιχνίδι. Όμως οι παίκτες της Μαρσέιγ, οι οποίοι δεν αισθάνονταν ασφαλείς, αρνήθηκαν να επιστρέψουν στον αγωνιστικό χώρο και ρίσκαραν να χάσουν το παιχνίδι, το οποίο διακόπηκε οριστικά».

Πλέον τον λόγο έχει η αθλητική δικαιοσύνη της Γαλλίας, που αναμένεται να επιβάλει αυστηρές και παραδειγματικές τιμωρίες σε όσους ευθύνονται για αυτό το φιάσκο.

Θυμίζουμε ότι όλα έγιναν στο 75ο λεπτό της αναμέτρησης, όταν ο άσος της Μαρσέιγ, Ντμίτρι Παγέ, κατευθύνθηκε μπροστά από το πέταλο των οπαδών της Νις για να εκτελέσει κόρνερ κι ενώ οι γηπεδούχοι ήταν μπροστά στο σκορ με 1-0. Εκείνοι του πέταξαν αντικείμενα και ένα πλαστικό μπουκάλι τον πέτυχε με αποτέλεσμα να πέσει στο χορτάρι.

Ξαφνικά όμως, εμφανώς εκνευρισμένος σηκώθηκε και τους το πέταξε πίσω στην εξέδρα. Και συνέχισε πετώντας τους και δεύτερο. Οι φανατικοί της Νις εξαγριώθηκαν και εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο, απειλώντας να λιντσάρουν τον Παγέ.

Ευτυχώς για τον ίδιο και τους συμπαίκτες του, επενέβησαν αμέσως η ασφάλεια του γηπέδου αλλά και οι παίκτες της Νις και τους συγκράτησαν πριν γίνει το κακό. Στη κερκίδα πήγε και ο πρόεδρος της Νις, Ζαν Πιερ Ριβέρ, ενώ σε ένα video φαίνεται ο προπονητής της Μαρσέιγ, Σαμπάολι, αλλά και ο Μπολί να συμμετέχουν στη σύρραξη.

 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter