Κυβερνητικές ακροβασίες για την εκδήλωση Καραμανλή – Σαμαρά: «Φαντάζομαι έχει προσκληθεί» ο Μητσοτάκης λέει ο Μαρινάκης

Κυβερνητικές ακροβασίες για την εκδήλωση Καραμανλή – Σαμαρά: «Φαντάζομαι έχει προσκληθεί» ο Μητσοτάκης λέει ο Μαρινάκης

Η κοινή εκδήλωση των πρώην πρωθυπουργών Κώστα Καραμανλή και Αντώνη Σαμαρά, στην παρουσίαση του βιβλίου «οι απόρρητοι φάκελοι του Καραμανλή», έχει προκαλέσει πανικό στο Μαξίμου, υπό τη σκιά της μεγάλης πολιτικής φθοράς των ευρωεκλογών αλλά και της εσωστρέφειας στην οποία υποπέφτει η γαλάζια παράταξη.

Μάλιστα, ερωτηματικά προκαλεί και η απάντηση του κυβερνητικού εκπροσώπου σε ερώτηση για το εάν ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει προσκληθεί στην κοινή ομιλία των δύο πρώην προέδρων. Συγκεκριμένα, ο Παύλος Μαρινάκης είπε αρχικά σε εμφανή νευρικότητα ότι «όπως αντιλαμβάνεστε το Μαξίμου είναι ευρύτερη έννοια. Εγώ δεν μπορώ να γνωρίζω εάν έχει λάβει κάθε ευρισκόμενος στο Μέγαρο Μαξίμου πρόσκληση για τη συγκεκριμένη εκδήλωση. Μπορώ να γνωρίζω ότι εγώ προσωπικά έχω λάβει και θα παραβρεθώ. Είναι μία ατομική απάντηση του καθενός εάν έχει λάβει πρόσκληση και εάν θα πάει».

Σε επισήμανση για τον πρωθυπουργό, είπε ότι «θα επανέλθω. Φαντάζομαι έχει προσκληθεί. Αλλά θα επανέλθω να το τσεκάρω. Μη λέω κάτι το οποίο δεν γνωρίζω».
«Παγωμάρα» στις σχέσεις των δύο πρώην πρωθυπουργών με τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Η απάντηση του κυβερνητικού εκπροσώπου δείχνει ότι υπάρχει πλέον μεγάλη απόσταση μεταξύ των δύο πρώην πρωθυπουργών με του Κυριάκο Μητσοτάκη, με αποτέλεσμα, ο νυν πρωθυπουργός να αποδυναμώνεται ολοένα και περισσότερο. Άλλωστε, αύριο (26/6) θα συνεδριάσει η γαλάζια ΚΟ, όπου ήδη έχουν ζητήσει να παρέμβουν πολλοί βουλευτής της ΝΔ, για να εκφράσουν τις διαφωνίες του, σχετικά με τις πολιτικές που χαράζει το Μαξίμου.

Σημειώνεται, ότι πολλοί γαλάζιοι βουλευτές και στελέχη θα περιμένουν τις τοποθετήσεις των Κώστα Καραμανλή και Αντώνη Σαμαρά, ώστε να πάρουν θέση για εσωτερικές μετατοπίσεις που γίνονται στη γαλάζια παράταξη. Το μόνο σίγουρο είναι ότι πλέον ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν είναι πλέον «υπεράνω» των συσχετισμών, καθώς πλέον οι εσωτερικές ομαδοποιήσεις έχουν ισχυροποιηθεί.

Δείτε επίσης: Κύρτσος: Μην περιμένετε σοβαρές διαφοροποιήσεις Καραμανλή-Σαμαρά από τον Μητσοτάκη

Μαξίμου: Έντονη ανησυχία για το κλίμα εσωστρέφειας και την κοινή ομιλία Καραμανλή – Σαμαρά

Εφιάλτης ο Σαµαράς

 

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter