Κυβέρνηση μόνο για κουκούλωμα

EUROKINISSI

Ενώ ο Κυριάκος Μητσοτάκης καθησύχαζε για αποκλιμάκωση τιμών στο ράφι, η Eurostat τον διέψευσε με νέα άνοδο του πληθωρισμού στο 3%. Η ακρίβεια δεν τιθασεύεται με επιδότηση του αδηφάγου καρτέλ ενέργειας για να καμφθούν οι αντιδράσεις των καταναλωτών.

Οι δηλώσεις Χατζηδάκη το 2020 για να σπάσει αυγά με «απελευθέρωση» της αγοράς ενέργειας και του Σκρέκα το 2021 για μείωση της τιμής του ρεύματος κατά 2-3 ευρώ με χρηματιστηριακό υπολογισμό φαντάζουν πλέον φτηνό αστείο, όπως και οι πρόσφατες του Σκυλακάκη για τα χρωματιστά τιμολόγια. Φτηνή είναι η διαχείριση της καθημερινότητας, από τους ασύλληπτους πιστολέρο των μαφιόζων μέχρι την «πέτσινη» ενημέρωση.

Ο Γεωργιάδης απειλεί με επίταξη για να βρει γιατρούς, ενώ η τουριστική ασφυξία είναι αποτέλεσμα και της άρσης του καμποτάζ που ο ίδιος διαφήμισε ότι θα φέρει κέρδη καθώς οι τουρίστες θα ξοδέψουν τουλάχιστον ένα ευρώ για ένα μπουκάλι νερό.

Η ανάπτυξη της Golden Visa θα φέρει αποτελέσματα σε τέσσερα τέρμινα, όπως προφήτευσε πάλι ο Στουρνάρας, και μέχρι τότε θα ρίξουμε την ποιότητα, όπως προέτρεψε ο γραμματέας Καταναλωτή. Αλλη μια χρονιά χάνουμε πολύτιμους φυσικούς πόρους ενώ «ψάχνουν» αόρατους εμπρηστές οι πλασιέ της αεροπυρόσβεσης που μας προετοιμάζουν για το μαρτύριο της σταγόνας. Κυβέρνηση βασανιστηρίων.

Είναι η ίδια κυβέρνηση που έχει διαπρέψει στην αμνήστευση των τραπεζικών σκανδάλων και στο άγος των 35.800 θανάτων στην πανδημία με την κατά Πέτσα, Σκέρτσο, Γεραπετρίτη και Μητσοτάκη «πολυτέλεια» των ΜΕΘ, παρότι διέθεταν μελέτη για να πράξουν το αντίθετο. Διαπρέπει στο κουκούλωμα των υποκλοπών με τον απόλυτο έλεγχο ΕΥΠ και Δικαιοσύνης, σαρώνει τα ρεκόρ κρατικής αντίδρασης στο κουκούλωμα του εγκλήματος των Τεμπών, εκτοξεύει την «αδιευκρίνιστη» αιτιολόγηση σκανδάλων όπως η Novartis και συρράπτει μυστηριωδώς πειστήρια.

Αριστη κυβέρνηση με κουκούλα.

Διαβάστε επίσης

Πάνω από 100 νεκροί σε νέους βομβαρδισμούς του Ισραήλ εναντίον σχολείου στη Γάζα

Μαρτύριο της σταγόνας στην Ηλεία – Κραυγή αγωνίας από τους αγρότες

«Πήγα στο δάσος επειδή επιθυμούσα να ζήσω συνειδητά»

Πάρτο Ελίζα και κάν’ το κορνίζα!

Έως τις 2 Σεπτεμβρίου οι αιτήσεις για το κοινωνικό τιμολόγιο ρεύματος